- Moderatör
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Beholder 2 GOG'da Ücretsiz
"Beholder 2", Warm Lamp Games tarafından geliştirilen bir video oyunudur. Oyun, 2016 yılında çıkan "Beholder" adlı oyunun devamıdır. Beholder serisi, karanlık ve baskıcı bir distopik dünyada geçen bir gözetim simülasyonu oyunudur. "Beholder 2", totaliter bir rejim altında yaşayan bir devlette geçen bir hikâyeye odaklanır. Oyuncular, bu rejimde bir devlet ajanı olarak çalışan Evan Redgrave adlı bir karakteri kontrol ederler. Evan, devletin Bakanlığında işe başlar ve burada yükselme fırsatlarına sahip olur. Oyuncular, çeşitli görevleri yerine getirerek ve oyun dünyasındaki diğer karakterlerle etkileşime girerek hikâyeyi ilerletirler.
Oyun, etkileyici bir grafik tarzı ve atmosferik bir müzik ile sunulur. Karakterlerinizi geliştirebilir, yeteneklerini artırabilir ve hikâyeyi şekillendirebilirsiniz. Görevleri tamamlarken, etik sorunlarla karşı karşıya kalacak, güvenilirlik ve sadakat gibi kavramlarla yüzleşeceksiniz.
Beholder 2, oyunculara farklı seçimler yapma özgürlüğü sunar ve bu seçimlerin oyun dünyasını nasıl etkilediğini gösterir. Oyunun her bir seçimi, olayların akışını ve karakterlerin geleceğini etkileyebilir. Sonuç olarak, distopik bir dünyada geçen bir gözetim simülasyonu oyunudur. Kararlarınızın sonuçlarını deneyimleyeceğiniz bir hikâye sunar ve oyun dünyasındaki etik ve ahlaki zorluklarla yüzleşmenizi gerektirir.
| Minimum Sistem Gereksinimleri | Önerilen Sistem Gereksinimleri |
|---|---|---|
İşletim Sistemi: | Windows 7/8/10 (64-bit OS required) | Windows 8/10 (64-bit OS required) |
İşlemci : | Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz, AMD FX [email protected] GHz | Intel i7 920 @ 2.7 GHz, AMD Phenom II 945 @ 3.0 GHz |
Bellek : | 4 GB RAM | 8 GB RAM |
Ekran Kartı : | NVIDIA GT 630 / 650m, AMD Radeon HD6570 | NVIDIA GTX 660, Radeon R9-270 |
DirectX : | Sürüm 9.0c | Sürüm 11 |
Depolama : | 4 GB kullanılabilir alan | 4 GB kullanılabilir alan |
Şu anda GOG üzerinde ücretsiz olarak Beholder 2 almanız mümkün. Bunun için de yapmanız gerekenler çok basit alttaki bağlantıya tıklayarak 3 Temmuz 2023'e tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap