( Ben Fero ) Nasıl Bi Şarkıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
BENFEROfotograf.jpg

Selamun Aleykum
Belki birçoğunuz biliyordur "Ben Fero" Piyasa'da yeni gibi duruyor ama güzel şarkılar yapıyor ( Sözleri Saçma Olsada )
Siz dinliyor musunuz, şarkıları nasıl, tavsiye eder misiniz, klipleri nasıl, sözleri nasıl?

"Ben dinliyorum güzel şarkıları var herkese tavsiye ederim klipleri bi çok kişiden daha güzel ama sözleri için öyle diyemem bana saçma geliyor ama dilime takılıyor diyebilirim :)"

Görüşlerinizi Almak İstedim Sadece.

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sesi Güzel Değil Montajla Yapılan Rapin Pek Tadı Olmuyor Açıkçası Pek Beğenmiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
321 i baya beğendim aslında şarkılarının sözleri biraz saçma ama güzel bir rapçı. Khontkar her zaman en sevdiğim :D

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Rap bana göre bu yıl bitti. 2 veya 3 sene önceki Rap sözlere bak bir de şimdikilere. Rap müziğin can alıcı noktası sözlerdir. En önemlisi sözdür. Klip veya arkadaki beat daha sonra geliyor önem sırası olarak. Şimdi bakıyoruz klipler şahane beat'ler de güzel ama söz yok. Mana yok. Rap dinlerken aklında o sözleri sindirtmek lazım. Şu an bunu yapabilen çok az sanatçı var.

Bu zaman da Rap artık bir eğlence sektörüne döndüğü için kimse aklını kullanıp bir çalışmadaki sözleri anlamaya çalışmıyor. Millet tek derdi klip ve beat. Ben buna karşıyım. Şahsen ben etrafda "Mary Jane Mary Jane Mary Jane" diye insan görürsem uzaklışırım. Sırf ergenlik diye koskoca Rap piyasasının içine edilmesi beni üzüyor.

Ben Fero'ya gelecek olursak sadece 3 2 1 adlı çalışmasını dinlemiştim. Açıkcası bu işte adı geçen o kadar adam varken bu şahsı Rap'çi olarak görmüyorum ve şarkının lirikleri berbat.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Rap bana göre bu yıl bitti. 2 veya 3 sene önceki Rap sözlere bak bir de şimdikilere. Rap müziğin can alıcı noktası sözlerdir. En önemlisi sözdür. Klip veya arkadaki beat daha sonra geliyor önem sırası olarak. Şimdi bakıyoruz klipler şahane beat'ler de güzel ama söz yok. Mana yok. Rap dinlerken aklında o sözleri sindirmek lazım. Şu an bunu yapabilen çok az sanatçı var.

Bu zaman da Rap artık bir eğlence sektörüne döndüğü için kimse aklını kullanıp bir çalışmadaki sözleri anlamaya çalışmıyor. Millet tek derdi klip ve beat. Ben buna karşıyım. Şahsen ben etrafda "Mary Jane Mary Jane Mary Jane" diye insan görürsem uzaklışırım. Sırf ergenlik diye koskoca Rap piyasasının içine edilmesi beni üzüyor.

Ben Fero'ya gelecek olursak sadece 3 2 1 adlı çalışmasını dinlemiştim. Açıkcası bu işte adı geçen o kadar adam varken bu şahsı Rap'çi olarak görmüyorum ve şarkının lirikleri berbat.
Haklısın eskisi gibi tadı yok şuan.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Adamın ne dediği belli bile değil sıfatına baksan benim diyen ataist şükür namazı kılar.Benim gözümde 5 tane rapçi var
Ceza
Contra
Hidra
Spoga
NomrEnder

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yaptığı işi bilmem ama kişiliği on numara olan bir adam.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Kardeşim, ben uzun yıllardır rap dinleyen birisi olarak söyliyim. İlk başta bu ne lan izlenir mi bu vs diye söylerken dinledikçe sevdiğimi fark ettim ve dinliyorum artık baya baya :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
New School Rapçileri parçalarında anlamsız cümleler olduğu için sevmiyorum. Ben Fero da buna dahil. Hidra gibi insanlara bakılmazken Ben Fero , Khontkar gibiler yükseliyor ya gerçekten üzücü..

Son düzenleme:
RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Lirikal anlamda kötü. Beatleri saçma. Kısaca dinlenecek biri değil.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Rap bana göre bu yıl bitti. 2 veya 3 sene önceki Rap sözlere bak bir de şimdikilere. Rap müziğin can alıcı noktası sözlerdir. En önemlisi sözdür. Klip veya arkadaki beat daha sonra geliyor önem sırası olarak. Şimdi bakıyoruz klipler şahane beat'ler de güzel ama söz yok. Mana yok. Rap dinlerken aklında o sözleri sindirtmek lazım. Şu an bunu yapabilen çok az sanatçı var.

Bu kadar güzel konuşan birinin no 1 dinlemesi üzücü :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...