Fikrine saygı duyuyorum. Herkesin düşüncesi farklıSesi Güzel Değil Montajla Yapılan Rapin Pek Tadı Olmuyor Açıkçası Pek Beğenmiyorum
Khontkar Baş Tacı <3321 i baya beğendim aslında şarkılarının sözleri biraz saçma ama güzel bir rapçı. Khontkar her zaman en sevdiğim
Haklısın eskisi gibi tadı yok şuan.Rap bana göre bu yıl bitti. 2 veya 3 sene önceki Rap sözlere bak bir de şimdikilere. Rap müziğin can alıcı noktası sözlerdir. En önemlisi sözdür. Klip veya arkadaki beat daha sonra geliyor önem sırası olarak. Şimdi bakıyoruz klipler şahane beat'ler de güzel ama söz yok. Mana yok. Rap dinlerken aklında o sözleri sindirmek lazım. Şu an bunu yapabilen çok az sanatçı var.
Bu zaman da Rap artık bir eğlence sektörüne döndüğü için kimse aklını kullanıp bir çalışmadaki sözleri anlamaya çalışmıyor. Millet tek derdi klip ve beat. Ben buna karşıyım. Şahsen ben etrafda "Mary Jane Mary Jane Mary Jane" diye insan görürsem uzaklışırım. Sırf ergenlik diye koskoca Rap piyasasının içine edilmesi beni üzüyor.
Ben Fero'ya gelecek olursak sadece 3 2 1 adlı çalışmasını dinlemiştim. Açıkcası bu işte adı geçen o kadar adam varken bu şahsı Rap'çi olarak görmüyorum ve şarkının lirikleri berbat.
Evet "FanBoyluk" kelimesini kullanman Rap anlayışını gösteriyor zaten. Teşekkürler.Ah bunu söyleyen birinin No 1 FanBoyu olması
No.1 , Ben Fero gibilerle karşılaştırılamaz dostum.Ah bunu söyleyen birinin No 1 FanBoyu olması
Bu kadar güzel konuşan birinin no 1 dinlemesi üzücüRap bana göre bu yıl bitti. 2 veya 3 sene önceki Rap sözlere bak bir de şimdikilere. Rap müziğin can alıcı noktası sözlerdir. En önemlisi sözdür. Klip veya arkadaki beat daha sonra geliyor önem sırası olarak. Şimdi bakıyoruz klipler şahane beat'ler de güzel ama söz yok. Mana yok. Rap dinlerken aklında o sözleri sindirtmek lazım. Şu an bunu yapabilen çok az sanatçı var.
Bu zaman da Rap artık bir eğlence sektörüne döndüğü için kimse aklını kullanıp bir çalışmadaki sözleri anlamaya çalışmıyor. Millet tek derdi klip ve beat. Ben buna karşıyım. Şahsen ben etrafda "Mary Jane Mary Jane Mary Jane" diye insan görürsem uzaklışırım. Sırf ergenlik diye koskoca Rap piyasasının içine edilmesi beni üzüyor.
Ben Fero'ya gelecek olursak sadece 3 2 1 adlı çalışmasını dinlemiştim. Açıkcası bu işte adı geçen o kadar adam varken bu şahsı Rap'çi olarak görmüyorum ve şarkının lirikleri berbat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?