Ben kimim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Şuan Pubg'yi silip ders çalışmaya başlıyorum

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben Kimmiyim Ben Salagın Tekiyim Zamanında Kendini Çok hırpalamış Kendini Çok zorlamış Biriyim
Yanlış Kişilerle Muhabbet Edip Sonradan Farkına Varıp Arayı Açan Biriyim Elimden Geldigince Durumu Kötü Olana Yardım Eden Biriyim
Kendi Ayaklarının Üstünde Durmayı Bilen Biriyim Ben Benim Asıl Sen Kimsin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Heh kanki ben hayatımda bu yıl ilk defa aşık oldum ama kzı öyle bir sevdimki her tenefüs kantine gidip kantinciye para veriodum kızdan para almasın die ama o bana ne apti sevdim diye hayatımdan soğuttu tipim önemli değil tipimle çoğu kızla çıktım kız gelir geçer ama ben onu öyle sevdimki ben onun içini sevdim ama o hayatımı sikti Bazen oturup benim günahım neydi diyorum ama olmuyor ilaç kullanıyorum evet ama yakında ölücem buna yemin ettim ölmessem kendimi denize atıcağım BU FORUMUDA UNUTMİCAĞIM
İntihar ettiğin zaman asıl kaybettiğin an olur. Bende geçtim o dönemlerden :D. Bende birini sevmiştim ama reddedildim. Unutmam tam hatırlamıyorum taş çatlasa 2 ayımı almıştır. Yani sen ergenlik dönemindesin şuan. Hormonlarınla alakalı bişi. Asla unutamam diyorsun ama unutuyorsun işte. Ufacık olaya intihar etcem diyorsanız ooo. Daha hayatta karşınıza çıkacak çok şey var. 1 kız içinde intihar edilmez. Onu unutturacak biri seni gerçekten seven biri çıkacaktır elbet karşına. Sadece beklemen gerek. Hayırlı günler :doge:

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben Kimmiyim Ben Salagın Tekiyim Zamanında Kendini Çok hırpalamış Kendini Çok zorlamış Biriyim
Yanlış Kişilerle Muhabbet Edip Sonradan Farkına Varıp Arayı Açan Biriyim Elimden Geldigince Durumu Kötü Olana Yardım Eden Biriyim
Kendi Ayaklarının Üstünde Durmayı Bilen Biriyim Ben Benim Asıl Sen Kimsin
Dünya, hassas kalpler için bir cehennemdir.Goethe

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Heh kanki ben hayatımda bu yıl ilk defa aşık oldum ama kzı öyle bir sevdimki her tenefüs kantine gidip kantinciye para veriodum kızdan para almasın die ama o bana ne apti sevdim diye hayatımdan soğuttu tipim önemli değil tipimle çoğu kızla çıktım kız gelir geçer ama ben onu öyle sevdimki ben onun içini sevdim ama o hayatımı sikti Bazen oturup benim günahım neydi diyorum ama olmuyor ilaç kullanıyorum evet ama yakında ölücem buna yemin ettim ölmessem kendimi denize atıcağım BU FORUMUDA UNUTMİCAĞIM
Sana da bir yerde okuduğum söz ile yanıt vereyim, sözün kime ait olduğunu hatırlamıyorum fakat çok içime işleyen bir sözdür;
Ölmek mi istiyorsun?
Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun, sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun...

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ölmek mi istiyorsun?
Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun, sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun...
Profilimde Paylasabilirmiyim ? :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sakın yapma öyle birşey

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sana da bir yerde okuduğum söz ile yanıt vereyim, sözün kime ait olduğunu hatırlamıyorum fakat çok içime işleyen bir sözdür;
Ölmek mi istiyorsun?
İçindeki şeyleri öldürmek için ölmek gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...