Çözüldü Bence gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba öneri kategorisi olmadığı için buraya açıyorum forumda çok spam yorum var bu beni rahatsız ediyor ki bir çok kişiyi rahatsız ediyordur üyelikler kapatılmalı davet ile alınmalı bence çünkü yönetim spam yorumun önüne geçemiyor adam bilgisi yok konu hakkında aynen öyle felan yazıyor çok güzel felan yazıyor forum kalitesini düşürüyor bence memoryhackers böyle bir yer olmamalı bence

Çözüm
Öneri kategorisi mevcut dedikleriniz maalesef mümkün değil davet ile üye alma gibi şeyler mümkün değil. Yönetim ekibi olarak herkes elinden geldiği kadar hızlı bir şekilde bakmaya çalışıyor tabi ki sizlerin raporları ile bu işlemler dahada hızlanacaktır. Öneriniz için teşekkürler iyi forumlar dilerim.
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Haklısınız ben spam yorumları raporluyorum sizde öyle yapın lütfen gereksiz yorum atanların hesabı kapatılmalı

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Öneri kategorisi mevcut dedikleriniz maalesef mümkün değil davet ile üye alma gibi şeyler mümkün değil. Yönetim ekibi olarak herkes elinden geldiği kadar hızlı bir şekilde bakmaya çalışıyor tabi ki sizlerin raporları ile bu işlemler dahada hızlanacaktır. Öneriniz için teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...