Bence "teşekkür" yazmak ceza sebebi olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
İlgi alanın olmayan ve bilgilenmediğin konuya yazmak sana mantıklı mı geliyor?

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
üşenmeden reportlamak gerekiyor dostum yoksa başka bi çaresi yok yani 10 dan 1 e kadar sayanıda gördüm

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
sadece teşekkürlere olabilir lakin yeri geliyo faydana yarayan birşeye ve buna yardımcı olan kişiye teşekkür ediyorsun illaki tabiki bunun farklı yöntemleride var eyw saol gibide ne bilim sadece teşekkür edenlere tabikide bi çözüm report olacaktır.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
sadece teşekkürlere olabilir lakin yeri geliyo faydana yarayan birşeye ve buna yardımcı olan kişiye teşekkür ediyorsun illaki tabiki bunun farklı yöntemleride var eyw saol gibide ne bilim sadece teşekkür edenlere tabikide bi çözüm report olacaktır.
Eğer yöneticilerin getirdiği kural şu yönde olursa "teşekkür etme beğen" çoğu durumun önüne geçilir ve kişi de kendisine teşekkürler arz edildiğini bu sayede hisseder. Teşekkürler için değil sadece ben çok uzamasın diye teşekkürler ile indirgedim örneğimi, eyv, sağol gibi şeyler içinde geçerli.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu tür yorumlar zaten gün içerisinde siliyor.Sizde bu tür spam yorum yapan kullanıcıları raporlayarak bizlere bildirirseniz, daha hızlı tespit ve işlem yapabiliriz. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...