aynısını ben yazacaktım creatin gerçekten artış gösterir.kafein veye creatine kullanabilrsin gücünde artıs olacaktır diyet konusunuda prpfosyonellerden yardım alarak diyet listeni degistir
Yetkin kişilerden destek almıştım zaten ama şuan diyet yapmam gerekiyorkafein veye creatine kullanabilrsin gücünde artıs olacaktır diyet konusunuda prpfosyonellerden yardım alarak diyet listeni degistir
Kreatin kullanıyorumaynısını ben yazacaktım creatin gerçekten artış gösterir.
Kafein tüketiyorum kahvede öyle daha çok taktiksel bi şey arıyorum açıkçası teşekkür ederim gene dekafein tüket maden suyu +kahve
Ben vücut geliştirme alanında ilerliyorum da önceden bakmıştım tekrardan bakacağım teşekkürlerYoutube a powerliftercı antremanları yaz onların tekniği ağırlık artırmak üzerine haliyle daha üstü ve iyisi yok o tekniklerin
Sadece teknikten yararlanmak için kanka bende vücut geliştirme takılıyorum ama doğru squat formu ve kilo artışı vs. için ağırlık sporcularını dinlemek gerekirBen vücut geliştirme alanında ilerliyorum da önceden bakmıştım tekrardan bakacağım teşekkürler
Kilo alsam da versem de çıkartabiliyorum da daha da arttırmak istiyorum 130-140 falan yapsam güzel olur105 kiloyu 6 tekrar yapan birisi eğer 100 kilo değilse gayet güçlüdür hocam,
Elbette çok haklısın tekrardan bakacağımSadece teknikten yararlanmak için kanka bende vücut geliştirme takılıyorum ama doğru squat formu ve kilo artışı vs. için ağırlık sporcularını dinlemek gerekir
Mesela şimdi 105 kg yapıyorum 5 tekrar yapıyorum 1 rır kalıyor bi sonraki hafta aynısı oluyor artmıyor ki ağırlık haftada iki kez çalışıyorum diyet yapıyorum acaba o yüzden mi sen kaç kg yapıyorsun nasıl yapıyorsun meselaprogressive overload yapmanı tavsiye ederim ben çok geliştirdim kendimi bu teknik sayesinde bilimsel olarakta bir sürü kanıt bulunuyor bu teknikle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?