Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu sadece sevgili falan değiğ konu bi hobinin veya uğraştığın birşeyin olmamasıda değil bunları yapsan bile akşam kafanı yastığa koyunca hani ne bileyim hissediyosun işte hadi gece düşünmedin 1. gün hobi 2. gün başka bişey illaki o kafan bi saniye bile olsa boş kalıcak ve bu düşünce hiç çıkmayacak aklından ta ki arkadaşlarının yanında ailenin yanında veya bir toplum içinde içindeki o soğuklukmu denir tam anlam veremiyorum ama o hissin üstüne gidene kadar ban benim bi dünya arkadaşım vardı sıcak kanlıda birisiyim hemen kaynarım ortama ama ne biliyim o his sanki soğuk bi çukurdasın seni kimse duymuyo gibi oluyo tek tavsiyem başkaları ne der beni dışlarlarmı korkusuyla yaşama içinden ne geliyosa onu yap istemeyen çekemeyen gider yenisi gelir ama sen sakın değişme. umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir
Sürekli pc başındaysan bu his ortaya çıkabilir arkadaşlarınla çok takılmadığın için vs vs bunu hissetmemen için sosyalleş biraz arkadaşlarınla takıl falan gerekirse bi manita yap