Onaylı Üye
dünya savaşı z . marvel serisi .
dark / lucifer / punisher de izleyebilirsin sabrina da çok sarıyor Punisher kesşn izlemelisinLost in space,salvation,away,another life gibi dizileri bitirdim.Dahada başka bulamıyorum.Varsa tavsiyen alırım dostum.
evet izlemedim, teşekkür ederim hocam göz atacağımŞöyle süper kahramanlı aksiyonlu ortaya karışık birşey varmı hocam
Post automatically merged:
dark / lucifer / punisher de izleyebilirsin sabrina da çok sarıyor Punisher kesşn izlemelisin
U can watch avengers series or daredevil seasonben bilim kurgu filmi arıyorum ?
Stranger things-Dark-Asur(hindi)-Sacred games-Mirzapur-man with iron fist-Peaky blinders(my fav)
Piyanist , Çöküş İzleyebilirsin 2.Dünya SavaşındanDünya Tarihi filmi önerir misin ?
Proje , John Wick Serisi , Musul , Arınma Gecesi Serisi Önerebilirim Sanaaksiyon ve gerilim varsa gönder gelsin
Uzaydan Gelen Fırtına , Moonben bilim kurgu filmi arıyorum ?
Bilim Kurgu , Aksiyon Yukarda Var Romantik Olarak Aşka İnanaksiyon bilim kurgu romantik ben her tür izlerim ama duygu ve aksiyon yüklü olsun be çok hoşuma gidiyor
The Boys İzleyebilirsin Ama Dizi Halinde Karışık Sevebileceğini DüşünüyorumŞöyle süper kahramanlı aksiyonlu ortaya karışık birşey varmı hocam
Post automatically merged:
dark / lucifer / punisher de izleyebilirsin sabrina da çok sarıyor Punisher kesşn izlemelisin
Dünya Savaşı Z , IT , Testere Önerebilirimkorku alayım bende varsa d