Benim Görüşüm !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beer Pls
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Öncelikle Selamlar MemoryHackers kullanıcıları direk konuya giriyim büyük ihtimalle bu başlık yüzünden linç yicem ama sizde biliyorsunuz ki memoryhackers sitesi eskisi gibi aktif değil yetkililer eskisi gibi çalışmıyor bence update ler geç geliyor eski memoryhackers özledim şahsen

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kardeşim adamlar ne yapsın 1Milyon üyeye yetişmek kolay değil ve uptade dediğin şey o kadar kolay olmuyor adamlar emek veriyor

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Zaman geçtikçe her şey yerinde sabit kalmadığı gibi değişmeye ve gelişmeye de devam ediyor. Oyunlar geliştikçe sistemler, sistemler geliştikçe güvenlikler, güvenlikler geliştikçe de aşılması gerekenler artıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
daha ne beklıyosun adamlardan yonetıcılerden amaçın ne söylese ayağına hızmetmı versın memnun değilsen yolun açık olsun tartışma konusudan çok siteye nasıl yararın olcagını düşünsen iyi olur ve nokta

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Eskiden hile sunulan oyun sayısı ile bugün hile sunulan oyun sayısı arasındaki farkın farkında mısın?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
İnsanlar burada tek oyuna yönelmiyorlar ve ya eskisi kadar az ve koruması gelişmemiş oyunlara hile çıkarmıyorlar. Eski MemoryHackers'ta Wolftü, Zulu gibi oyunlar varken ne kadar değiştiğimizi sitenin ana sayfasındaki yemyeşil alana bakabilirsin.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Dostum adamlar hem siteyle hem hilelerle hemde günlük hayattaki işleriyle uğraşıyorlar birazcık empati ve sabır.

Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eleştirini özelden yapabilirsin.
Eski memory hackersi ozledim diyorsun ama hala paaif uyesin?
Bu kızgınlığın hileler geçikiyor diyemi?
Burası kafa dengi tonla insanla dolu .
Oyun hırsını bir kenara bırakıp aktiflesmeyi dene pişman olmassın.
Iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ne demiş Charles Bukowski?

“Beni, sizi anlamak zorunda bırakmayın. Daha önemli işlerim var.” :)

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Her şey göründüğü gibi olsaydı bu hayatta hiç bir şeyin anlamı olmazdı. Sen arka planda çalışan insanları bilmiyorsun görmüyorsun burada yapılan kırılan hilelerin hepsi zaman alan şeyler kimse 5 dakika da C++ ta hile kodlamıyor veya hile kırmıyor. Bu eleştiri değil emeğe saygısızlıktır bir sürü Türk yabancı siteler ücretli şeyler satıp keyfini sürerken biz ücretsiz yapıp gönül kazanmaya çalışıyoruz footer da ki yeri okuduysan eğer tekrar tekrar oku çünkü bizim amacımızı anlamamışsın.

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
allah bilir kaç kişi aktf hepsine nasıl yetişsinler?

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Her şey göründüğü gibi olsaydı bu hayatta hiç bir şeyin anlamı olmazdı. Sen arka planda çalışan insanları bilmiyorsun görmüyorsun burada yapılan kırılan hilelerin hepsi zaman alan şeyler kimse 5 dakika da C++ ta hile kodlamıyor veya hile kırmıyor. Bu eleştiri değil emeğe saygısızlıktır bir sürü Türk yabancı siteler ücretli şeyler satıp keyfini sürerken biz ücretsiz yapıp gönül kazanmaya çalışıyoruz footer da ki yeri okuduysan eğer tekrar tekrar oku çünkü bizim amacımızı anlamamışsın.
Adam cevabı vermiş Daha başka söze gerek yok. Eskisi gibi aktif değil kısmına katılmıyorum bir sorun olunca hemen çözüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...