baba dc Pyroizm#4901 ekle gelelimkafalar metin2 ye baslıcak varmı beyler yenı acıldı lonca kurabılırız toplana bılırız burda bulusalım![]()
Kafalar Mt2 den başka yokmu kankam vatana girelimkafalar metin2 ye baslıcak varmı beyler yenı acıldı lonca kurabılırız toplana bılırız burda bulusalım![]()
knka hileli dolu oynanmaz trkafalar mt2 eskiden oynuyordum fakat kapanmıştı yeniden açılmış ben orjinal turkey serverinde oynuyorum mt2de
knka server cok kotu bız bıraktık yenı servere gectıgımde ınsallah hep beraberbaba dc Pyroizm#4901 ekle gelelim
İNŞALLAHknka hileli dolu oynanmaz tr
Post automatically merged:
knka server cok kotu bız bıraktık yenı servere gectıgımde ınsallah hep beraber
ah harika insanlar için çok değerliserver alt yapısı leş bu arada guzel dıye basladık ama 10 kısılık ekıbız bıraktık malesef
bilgilendirdiğin için sağol peki metin2de sc gibi bir şey varmı?Metin2 sarıyor ama Yusuf diye biri var server yönetimi o şahısta ise kesinlikle servere girme max 1 ay 1 ay sonra server batıyor emeklerin çöpe gidiyor muhtemelen bu serverde batar
script yok normal hile var speed atack speed teleport auto loot vs hileleribilgilendirdiğin için sağol peki metin2de sc gibi bir şey varmı?