BenQ Zowie XL2566K mı? Dell Alienware 25 AW2523HF mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
15000-20000
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Üstte paylaştığım iki monitör arasında kararsız kaldım.
Bu monitörlerden kullanan veya bu monitörler ile ilgili bilgisi olan var mı?
Dell Alienware almayı düşünüyorum ama Dell Alienware yerine üstüne biraz daha para verip BenQ Zowie almak mantıklı olur mu? BenQ Zowie için o kadar para verdiğimize değer mi?
Bu monitörlerden kullananlar var ise tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
BenQ'da bana göre yanda ki paneller gereksiz bir detay anlıyorum oyuna focus atmak için yapmışlar ama gereksiz gerçekten onun dışında alienware bildiğim kadarıyla daha iyi çünkü eskiden falan birçok e-spor maçlarında görüyordum donanım bazlı olarakta ben olsam onu tavsiye ederdim ve seçerdim

per aspera ad astra
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI

Ben XL2566K kullanıyorum memnunumda onu tercih ederdim​

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
BenQ'da bana göre yanda ki paneller gereksiz bir detay anlıyorum oyuna focus atmak için yapmışlar ama gereksiz gerçekten onun dışında alienware bildiğim kadarıyla daha iyi çünkü eskiden falan birçok e-spor maçlarında görüyordum donanım bazlı olarakta ben olsam onu tavsiye ederdim ve seçerdim
Yandaki paneller bencede gereksiz. Zaten onları istersen çıkartabiliyorsun. Ancak diğer özellikleri için nasıl onu merak ediyorum. Bilgisayarın başında çok vakit geçiriyorum çok uzun süre oyun oynuyorum. Bu iki monitör arasında hangisi gözü az yorar?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yandaki paneller bencede gereksiz. Zaten onları istersen çıkartabiliyorsun. Ancak diğer özellikleri için nasıl onu merak ediyorum. Bilgisayarın başında çok vakit geçiriyorum çok uzun süre oyun oynuyorum. Bu iki monitör arasında hangisi gözü az yorar?
Şimdi herkesin bünyesi farklı olduğu için göz olayında da sen karar vereceksin dilersen inceleme videolarını izle ona göre karar ver diyebilirim

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
BenQ yanda ki panellerin olma sebebi oynadığın oyuna odağını artırıyor, kullandığın zaman performans artışını görebilirsin. BenQ iyidir.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dell alienware daha iyi fps paneli var ondan daha parlak İPS panel fps lerde daha iyi gösteriyor ama yinede sen bilirsin birtek panelleri farklı ve daha uygun

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Alienware 25 AW2523HF tasarım yönünden daha cok şık duruyor ekran gövde oranı cok iyi cercevesiz gibi özelliklerde aynı fiyat yönündende tercihi Alienware​

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Allien tercihimdir hocam. Onu alabilirsin sorunsuz sıfır sıkıntı.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Dell Alienware almaya karar verdim. IPS ile TN panel arasında görüntü kalitesi olarak çok fark varmış. IPS panel almaya karar verdim. Konu kilitlenebilir, teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Dell Alienware almaya karar verdim. IPS ile TN panel arasında görüntü kalitesi olarak çok fark varmış. IPS panel almaya karar verdim. Konu kilitlenebilir, teşekkürler.
IPS muhabbeti tam olarak nerede kendini belli ediyor bro? 144 hz asus ıps kullanıyorum da. nedir olayı yani

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
IPS muhabbeti tam olarak nerede kendini belli ediyor bro? 144 hz asus ıps kullanıyorum da. nedir olayı yani
Renklerde ve görüş açısı olarak fark ediyor. IPS panelde renk doğruluğu daha iyi ve daha geniş görüş açısı var.

FLY
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
BENQ Zowie tercih edebilirsin. Kullandıkları paneller çok kaliteli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...