Yandaki paneller bencede gereksiz. Zaten onları istersen çıkartabiliyorsun. Ancak diğer özellikleri için nasıl onu merak ediyorum. Bilgisayarın başında çok vakit geçiriyorum çok uzun süre oyun oynuyorum. Bu iki monitör arasında hangisi gözü az yorar?BenQ'da bana göre yanda ki paneller gereksiz bir detay anlıyorum oyuna focus atmak için yapmışlar ama gereksiz gerçekten onun dışında alienware bildiğim kadarıyla daha iyi çünkü eskiden falan birçok e-spor maçlarında görüyordum donanım bazlı olarakta ben olsam onu tavsiye ederdim ve seçerdim
Şimdi herkesin bünyesi farklı olduğu için göz olayında da sen karar vereceksin dilersen inceleme videolarını izle ona göre karar ver diyebilirimYandaki paneller bencede gereksiz. Zaten onları istersen çıkartabiliyorsun. Ancak diğer özellikleri için nasıl onu merak ediyorum. Bilgisayarın başında çok vakit geçiriyorum çok uzun süre oyun oynuyorum. Bu iki monitör arasında hangisi gözü az yorar?
IPS muhabbeti tam olarak nerede kendini belli ediyor bro? 144 hz asus ıps kullanıyorum da. nedir olayı yaniArkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Dell Alienware almaya karar verdim. IPS ile TN panel arasında görüntü kalitesi olarak çok fark varmış. IPS panel almaya karar verdim. Konu kilitlenebilir, teşekkürler.
Renklerde ve görüş açısı olarak fark ediyor. IPS panelde renk doğruluğu daha iyi ve daha geniş görüş açısı var.IPS muhabbeti tam olarak nerede kendini belli ediyor bro? 144 hz asus ıps kullanıyorum da. nedir olayı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?