Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Evime gelirken hem benzinin hem de gazın bittiğini fark ettim uzun zamandır da yakıt almıyordum depoyu fullediğim için akaryakıt istasyonuna girmem ile çıkmam bir oldu bu fiyatlar ne böyle? Neden kimse bu artışlara sesini çıkarmıyor. Markete gidiyorum saatlerce ne alacağımı düşünürken millet 2 3 araba fulleyip çıkıyor bu insanlar parayı nereden buluyorlar bu kadar sorun varken nasıl oluyor da bu kadar rahat yaşıyorlar. Ne zaman evden adımımı atsam dışarıya sürekli içimden isyan ediyorum. Büyük marketler zamlı fiyatlar yüzünden satamadıklarını çöplere döküyorlar neden indirim yapıp tarihi geçmeden satmıyorlar da çöplere döküyorlar. Neden kimse buna bir dur demiyor sanırım herkes birinin artık isyan çıkarmasını bekliyor peşinden gitmek için. Bizzat ben de öyleyim ayaklanma olsa en önden ben gideceğim o kadar ki kinlendim artık bu ülkenin, fakirlerin sırtından yolarak geçim edenlerden ülkeyi adamakıllı yönetemeyenlerden. İlk isyanda Vatan Bilgisayar'a koşmayı düşünüyorum arkadaşlar
sizlerin fikirleri, planları nedir acaba gelin konuşalım. Benzin, motorin 20TL, otogaz 10TL, bu ülke nereye gidiyor? İsyan çıkmasına az kaldı.
Moderatörün son düzenlenenleri: