Benzin ve motorine gelen son zamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Şuan genc oranı yüksek ama gine de aynı değişen birşey yok. İsyan cıkıyordur ama aldırış eden yok.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum ben de senin gibi düşünüyorum Fransada para 0.50 frang değer kaybediyor adamlar isyan ediyor sokaklara dökülüyor ve adaletli bir ortam oluşması için bilinçli davranarak ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar fakat bizim ülkemizde artık tüm mallara o kadar fazla zam geliyor ve vergi uygulanıyor ki artık millet görmezden gelmeye başlıyor. Aslında büyük zamlarla yavaş yavaş fiyatını arttırdıkları eşyaları unutturmaya çalışıyorlar ve olay sadece zam veya vergi de değil şu ülkede doğru olan bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Anlatılabilecek, hakkında eleştiyi yapılabilecek o kadar fazla olay ve saçmalık varki... neyse :)

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben asgari ücretle çalışan birisiyim iş yerine araba ile gidip geliyorum araba yaklaşık 14 lira yakıyor çoğu kişi iett veya metro ile git diyor ama 3 vesait benzinden daha fazla para harcıyorum depo 60 litre ve bana 1.419,6tl ye mal oluyor bana kalan para ise 2.830,4tl umarım bu yazı türkiyenin durumunu anlamanıza ve anlatmanıza yardımcı olur diyorum ve
şöyle bir video ile iyi forumlar diliyorum
''
''
umarım hem güldürür hemde düşündürür zira milletçe gülmeye hasretiz...
Teşekkürler
video cuk diye oturmuş :D Maaşlı hele asgari ücretle çok zor allah yardımcın olsun

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
isyan çıkmaz bütün ülkelerde kriz var ondan dolayı normaal

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Motorumu sattım 2 hafta önce bide bana sor kafayı yiyecem valla

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka isyan falan çıkmaz bildiğin ülke garip insanlarla dolu ankaradayım mazot uçtu diye adamlar belediyenin önüne gidip zam istediler . mazot uçtuysa saraya gitsenize ama yemez tabi halka binicekler illa şimdi 7.5 tl dolmuş :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
benzin deposu fullemek benim için yıllardır hayal ama geçen seneye kadar gaz deposunu 140 lira civarına fulleyebiliyordum artık o imkanım da kalmadı.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
alın elektrikli motor kafaya takmayın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...