Ummana gerek yok, ol gitsin.Umarım bende o rütbeye ulaşırım![]()
sana dc de özelden msj atamıyorum nick farklı diyor istersen sen ekle beni Hüseyin SARIKAYA#5292DC si olupda beraber girmek isteyen varsa mertsoylu#0993 hile olursa iyi olur
bizdede hile yok zaten oynayan arkadaşların %90 da da yok istersen gel dc adresin yanlış olmuş istersen sen ekle Hüseyin SARIKAYA#5292dc var ama daha hileyi alamadım kardeşim. yinede girerim
RiseOfHoroz ekle
gelmek istersen ekle oynayalım bizde her akşam 18:00 dan bu saatlere kadar oynuyoruz. Hüseyin SARIKAYA#5292çok olmuş ama her gün akşam lite dayım saat 8 ile 2 arası ekle nickim : YY-GG
abı senı ekledım bı kontrol edermısı nebraber gırelımsana dc de özelden msj atamıyorum nick farklı diyor istersen sen ekle beni Hüseyin SARIKAYA#5292
Post automatically merged:
bizdede hile yok zaten oynayan arkadaşların %90 da da yok istersen gel dc adresin yanlış olmuş istersen sen ekle Hüseyin SARIKAYA#5292
Post automatically merged:
gelmek istersen ekle oynayalım bizde her akşam 18:00 dan bu saatlere kadar oynuyoruz. Hüseyin SARIKAYA#5292
Kabul ettim özelden msj da attım bakarsan memnun olurumabı senı ekledım bı kontrol edermısı nebraber gırelım