orası öyle türk milleti ne beklersin kötü dediği şeye 2 gün sonra aşık oluyoFilme gitmedim ama ayar olduğum bir konu var. Bir kişinin sinema filmi çıkınca herkes nedense bi oncu oluyor. Müslüm'ün çıkmadan önce müptezel, jiletçi gibi şeyler söylerdi. Bir sinema filminden sonra Müslüm Baba demeye başladı herkes. Herkes bi Müslüm dinlemeye başladı. Bu filmde aynı. O yüzden izleyesim gelmiyor bu tarz filmleri.
o benimde gıcığıma gidiyor 2 saat full parlaklıkta snapte gezinip filmi izlemeyen kız filmin son sahnesinde ağlayıp filmin fotoğrafını çekip arkaya bergenin şarkılarından birini koyup snap atıp yapmacık ağlayan kız benimde canımı sıkıyorFilme bende gittim yıllardır bergen dinlerim hikayesinide bilirim filmine gidince cidden etkiledi ancak başkalarına ayak uydurmak için yapmacık ağlayanlar vs çok canımı sıktı hele çıkışta önümde oturan ve sinemada telefona bakan kız film bitişi telefonu videoyu ağlamaya başladı sosyal medyada bergen gibi kaliteli bir insan dair yapmacık videolar çekildi yavaş yavaş beni uzaklaştırıyor bergenden aynısı müslüm filmindede yaşandı
benimde en tilt olduğum olay 1 2 gün boyunca abartıldı hatta onlar değilmiş gibi yapıp videolar atıldı ama gerçekten iğrenç bi durumFilme gitmedim ama ayar olduğum bir konu var. Bir kişinin sinema filmi çıkınca herkes nedense bi oncu oluyor. Müslüm'ün çıkmadan önce müptezel, jiletçi gibi şeyler söylerdi. Bir sinema filminden sonra Müslüm Baba demeye başladı herkes. Herkes bi Müslüm dinlemeye başladı. Bu filmde aynı. O yüzden izleyesim gelmiyor bu tarz filmleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?