üzülmekten çok sinirlendiğim bir filmdi tabi ki üzüldüm ama daha çok sinirlendim yaniBugün bergenin filmine gittim ve gerçekten film beni gönlümden feth etti. Tek filmde bir şarkıcının ölümü değil çoğu şeye gönderme yapılmış açıkcası Kadın cinayetleri , Türkiyedeki Adalet Sistemi gibi şeylere gönderme yapılmış benim açımdan. Çoğu Türkiyedeki Pembe dizilerden kat ve kat daha iyi gitmenizi tavsiye ederim
ülkenin gerçekleri işte bizi etkileyenBugün bergenin filmine gittim ve gerçekten film beni gönlümden feth etti. Tek filmde bir şarkıcının ölümü değil çoğu şeye gönderme yapılmış açıkcası Kadın cinayetleri , Türkiyedeki Adalet Sistemi gibi şeylere gönderme yapılmış benim açımdan. Çoğu Türkiyedeki Pembe dizilerden kat ve kat daha iyi gitmenizi tavsiye ederim
Rave bozuk diye biliyorum zoom da 40 dk süre tanıyor. En iyisi watch2getherRave veya zoom'da bir sinema hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gönderme değil de olanları anlatmaya çalışmışlar , zaten hayatımızın bir parçası kadına şiddet olayları . Adalet sistemi de yerine göre hızlı şekilde işliyor , yerine göre sadece duvarda ki yazıdan ibaretBugün bergenin filmine gittim ve gerçekten film beni gönlümden feth etti. Tek filmde bir şarkıcının ölümü değil çoğu şeye gönderme yapılmış açıkcası Kadın cinayetleri , Türkiyedeki Adalet Sistemi gibi şeylere gönderme yapılmış benim açımdan. Çoğu Türkiyedeki Pembe dizilerden kat ve kat daha iyi gitmenizi tavsiye ederim
Türkiyede yaşıyoruz ney tam ki bu eksik olmasın . Film gayet güzelGönderme değil de olanları anlatmaya çalışmışlar , zaten hayatımızın bir parçası kadına şiddet olayları . Adalet sistemi de yerine göre hızlı şekilde işliyor , yerine göre sadece duvarda ki yazıdan ibaret