Best Gizlilik Ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Selam Arkadaşlar,

Bu gizlilik ayarlarlarınızı yaptıktan sonra rahatlıkla hilenizi de kullanın killerinizi de alabilirsiniz..Hiçbir arkadaşınız hile olduğunuzu anlamayacaktır.. :D

Bu kısımda son maçlarınız gözükmez,kimse maçınızı izleyemez,kıyafetleriniz gözükmez,RP de gözükmez..

1.jpg

Burda ise hiçbir türlü bağlantı ve popülerlik gözükmez..

2.jpg

Bunları yaptıkça en azından insanların aklındaki yeni hesap kesin hiledir algısını kaldırırsınız :D

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Yararlı konu teşekkürler ama bunlar kapalı olduğu için hile olduğumuzu anlarlar xd

GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Giysi, uçak kaplaması, toplama alanı yayınının bizim gizliliğimizde özellikle hile kullanımında ne gibi etkisi olabilir ki?

GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Giysi, uçak kaplaması, toplama alanı yayınının bizim gizliliğimizde özellikle hile kullanımında ne gibi etkisi olabilir ki?
O

Orda önemli olan giysi,basit bir örnek vereyim bu adam hile dedim şüphelendim profiline bakıyorum ve herşeyin açık olduğunu düşün RP seviyesi 1 , çerçeve ve avatar düzenlenmemiş.. Kariyer sonuçları açık ve her maç 30 vurduğu gözüküyor,kıyafetine bakıyorum çıplak.. bunlar hep etken.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
O

Orda önemli olan giysi,basit bir örnek vereyim bu adam hile dedim şüphelendim profiline bakıyorum ve herşeyin açık olduğunu düşün RP seviyesi 1 , çerçeve ve avatar düzenlenmemiş.. Kariyer sonuçları açık ve her maç 30 vurduğu gözüküyor,kıyafetine bakıyorum çıplak.. bunlar hep etken.
Hıım anladım, zaten bende maksimum 15-16 kill oluyor. Aim falan kullanmıyorum, sadece esp/wallhack.
Giysilerimde güzel setler var. Rp bi 20 vardır herhalde dikkat etmedim.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben bugüne kadar Pubg Mobile'de hiç hile kullanmadım rahat 1.liğe kalıyorum ama internet biraz laglı olduğundan oyundan soğudum yoksa oynardım ama hep başa sarıyor oyun bir süre sonra sıkıyor 1 saat maç mı olur :cryangry:.

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Teknik güzel fakat bu yabancılar için geçerli Türkler de hele ki çocuklar da bu işe yaramaz oyunda her vurana hile denilen bir algı eklendiği için ne yaparsanız yapın rapor ediliyorsunuz.

GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ben bugüne kadar Pubg Mobile'de hiç hile kullanmadım rahat 1.liğe kalıyorum ama internet biraz laglı olduğundan oyundan soğudum yoksa oynardım ama hep başa sarıyor oyun bir süre sonra sıkıyor 1 saat maç mı olur :cryangry:.

Bi yerden sonra alışılıyor.. :D
Post automatically merged:

Teknik güzel fakat bu yabancılar için geçerli Türkler de hele ki çocuklar da bu işe yaramaz oyunda her vurana hile denilen bir algı eklendiği için ne yaparsanız yapın rapor ediliyorsunuz.

Haritaya göre de değişir tabi bu arada Sanhok açarsan 19 dakika :D
Post automatically merged:

Her oyun için geçerli aslında öldük mü direkt hile..

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kıyafetlerin görülmesi bence önemli nasıl önemli siz eğer yüksek bir rank iseniz adam zaten sizi görünce bu iyi bir oyuncudur, uzun zamandır oynuyor algısına döner. Şahsen başıma geldi ve bir youtuber vurmuştum adamların sesi genele açık olduğundan dolayı "Yok ya bunun kıyafetleri kast çantası falan var oyuncudur izleyelim yine ama temiz" diye konuştuklarına şahit oldum. Bu biraz da kişinin elinde olan bir şey sen adamın sesini almadan adama doğru hamle yapmaya kalkar ya da adamı duyup adam yer değiştirdikten sonra direkt o noktaya bakar isen bariz ortadasın. Bunlar çok tartışmaya açık konular ama bir o kadar da önemsenmeli şeyler değil maalesef.

GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kıyafetlerin görülmesi bence önemli nasıl önemli siz eğer yüksek bir rank iseniz adam zaten sizi görünce bu iyi bir oyuncudur, uzun zamandır oynuyor algısına döner. Şahsen başıma geldi ve bir youtuber vurmuştum adamların sesi genele açık olduğundan dolayı "Yok ya bunun kıyafetleri kast çantası falan var oyuncudur izleyelim yine ama temiz" diye konuştuklarına şahit oldum. Bu biraz da kişinin elinde olan bir şey sen adamın sesini almadan adama doğru hamle yapmaya kalkar ya da adamı duyup adam yer değiştirdikten sonra direkt o noktaya bakar isen bariz ortadasın. Bunlar çok tartışmaya açık konular ama bir o kadar da önemsenmeli şeyler değil maalesef.

Kesinlikle..

yararlı konu eyvallah

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...