GOAT
Onaylı Üye
Yararlı konu teşekkürler ama bunlar kapalı olduğu için hile olduğumuzu anlarlar xd
Yararlı konu teşekkürler ama bunlar kapalı olduğu için hile olduğumuzu anlarlar xd
Evet konu bu arkadaşın yorumu ile buga girdi
Yok ya sanırsam sanmazlar yararlı bi konu eline sağlık
OGiysi, uçak kaplaması, toplama alanı yayınının bizim gizliliğimizde özellikle hile kullanımında ne gibi etkisi olabilir ki?
Hıım anladım, zaten bende maksimum 15-16 kill oluyor. Aim falan kullanmıyorum, sadece esp/wallhack.O
Orda önemli olan giysi,basit bir örnek vereyim bu adam hile dedim şüphelendim profiline bakıyorum ve herşeyin açık olduğunu düşün RP seviyesi 1 , çerçeve ve avatar düzenlenmemiş.. Kariyer sonuçları açık ve her maç 30 vurduğu gözüküyor,kıyafetine bakıyorum çıplak.. bunlar hep etken.
Hıım anladım, zaten bende maksimum 15-16 kill oluyor. Aim falan kullanmıyorum, sadece esp/wallhack.
Giysilerimde güzel setler var. Rp bi 20 vardır herhalde dikkat etmedim.
Ben bugüne kadar Pubg Mobile'de hiç hile kullanmadım rahat 1.liğe kalıyorum ama internet biraz laglı olduğundan oyundan soğudum yoksa oynardım ama hep başa sarıyor oyun bir süre sonra sıkıyor 1 saat maç mı olur.
Teknik güzel fakat bu yabancılar için geçerli Türkler de hele ki çocuklar da bu işe yaramaz oyunda her vurana hile denilen bir algı eklendiği için ne yaparsanız yapın rapor ediliyorsunuz.
Teknik güzel fakat bu yabancılar için geçerli Türkler de hele ki çocuklar da bu işe yaramaz oyunda her vurana hile denilen bir algı eklendiği için ne yaparsanız yapın rapor ediliyorsunuz.
Kıyafetlerin görülmesi bence önemli nasıl önemli siz eğer yüksek bir rank iseniz adam zaten sizi görünce bu iyi bir oyuncudur, uzun zamandır oynuyor algısına döner. Şahsen başıma geldi ve bir youtuber vurmuştum adamların sesi genele açık olduğundan dolayı "Yok ya bunun kıyafetleri kast çantası falan var oyuncudur izleyelim yine ama temiz" diye konuştuklarına şahit oldum. Bu biraz da kişinin elinde olan bir şey sen adamın sesini almadan adama doğru hamle yapmaya kalkar ya da adamı duyup adam yer değiştirdikten sonra direkt o noktaya bakar isen bariz ortadasın. Bunlar çok tartışmaya açık konular ama bir o kadar da önemsenmeli şeyler değil maalesef.
yararlı konu eyvallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?