- Konuyu başlatan
-
Ben de onun için girdim foruma şikayetvar'ada birisi atmış bakım diye şuanda çözüldü toplu güncelleme dediler bana Vanguard-off da kullanıyorum bansız iyi yaniMadem bakım vardı adam demeyecek mi bakım var. Direk beni chatten engelledi. Ulaşamadım. Teknik destek açtım cevap asla vermedi. Ve madem bakım var neden urun satıyorsun bakım yap sattığın kişinin hakkını yeme.
Neyse yarın denerim artık. Ama zannetmiyorum çalışacağını çalışırsa konuya yazarım.
Dolandırıcılık konusunda fikrim aynı
OLM Harbiden napacaklar siteye girdiğinde ortada mühür simgesimi olacak aga.İşyeri mühürleme kısmına gelince bi patladım sonra Vanguard - OFF isimli ürünü satın aldığını görünce ayrı bi patladım
Hahahaha göreceğizOLM Harbiden napacaklar siteye girdiğinde ortada mühür simgesimi olacak aga.
tamam da hile dt mesela dt durumdayken girdin hesap direk ban yer yanlış mıyımcanimin ici ben kac senedir bu sitedeyim ilk acildigindan beri burdayim bu hilelerden acemi iken yedim ve algoritmalar hep aynı ve halada kullaniyorum
nasil iyi degil cok iyi olmasada en azindan adam vurabiliyormusun vurabiliyorsun ben betadan beri oynadigimdan tw ten key düsürdügümden beri oyun okumam gayet iyi aim iyi sadece adamlar arkaladigi icin hile ile oynuyorum ve onun dısında legit oynadigim icin de hala daha ban yemedim .
nasıl yanıSiteyi başarılı bulmak yerine Vanguard OFF diye bir şeyin olmayacağını düşünebiliyor olmalıydınız. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?