Better Minecraft'a Online Girme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba ben BetterMinecraft yükledim belki biliyorsunuzdur modlu bir minecraft hamachi ile ben tek oyunculudan sunucu oluştursam arkadaşımda bağlanabilirmi oradan oluşturduğum sunucuya veya böyle olmuyorsa nasıl girebiliriz better minecraft modlu haline online bir şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
aternos var dostum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

burdan ücretsiz açabilirsin server ama better minecraft modu var mı bilmiyorum bir sürü mod var ama.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
modem arayüzünden port açmayı deneyebilirsin veya hamachi üzerinden aynı ağa bağlanamyı deneyebilirsin fakat modlu serverlarda online sıkıntı olabiliyor, fazla ram yiyor genelde. arkadaşlarının ve senin mod sürümünün aynı olması da önemli bir ayrıntı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Singleplayer girip oyunu açtığında "esc" tuşuna bas, (hamachi'de arkadaşlarınla aynı ağda olman gerekiyor) "yerel ağda paylaş" seçeneğine tıkla. Ordan istediğin ayarları yapıp "yerel ağda paylaş" tuşuna bas, chatte bi yazı gözükecek orda ki 5 rakamlı sayıyı (port) hamachi deki Ipv4 adresinin yanına ":" koyarak yapıştırıp arkadaşlarınla paylaş, multiplayer bölümünden ip yi girerek bağlanabilirler. Örn: 174.222.2222:52344 <--- port
^^^^^^^^^^^^^
Ipv4 adresi

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben de aynı şüpheye sahiptim, Aternos'ta arkadaşlarımın verdiği ipuçlarını kullandım ve mükemmel çalıştı, hepinize çok teşekkür ederim

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aternos.org, or server.pro

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aternos serverı kurabilirsin çok kolay ve hızlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...