Beyaz ayakkabılar için öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ablam güzel anlatmış vs ama keşke ışığı ayarlasaymış xd Işık vurunca beyaz ayakkabı sanki yokmuş gibi gözükmüyor :D Uğraşın zahmetini çin çok teşekkür ederim hakkını helal et lütfen
helal olsun reis aynı dert bizdede var hem kendime hem sana yardım etmek istedim :)

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bir tane yastık bul ucunu sök ayakkabılarını içine atıp öyle çamaşır makinasına at zarar görmeyecektir ve tertemiz olacaktır.
kesin olarak bilmiyorum fakat belki aldığın ayakkabılığın daha uygun versiyonlu olmasındandır af1 var yıkadığımda bem beyaz oluyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kesin olarak bilmiyorum fakat belki aldığın ayakkabılığın daha uygun versiyonlu olmasındandır af1 var yıkadığımda bem beyaz oluyor
Neden fakir olduğumu hissettiriyorsun :) bu af1 e internetten bakıp araştırıcam teşekkür ederim bilgi için

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Neden fakir olduğumu hissettiriyorsun :) bu af1 e internetten bakıp araştırıcam teşekkür ederim bilgi için
yoo lütfen kusura bakma öyle bir amacım yoktu öyle anladıysan özür dilerim bir kaç defa başıma gelmişti o yüzden öyle söyledim tabanlarda vs bildiğin sararmalar olmuştu

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tavsiyem siyah ayakkabı almak beyaz adidas aldım 1 ay önce ve 2 kez yıkamama rağmen kenarında oluşan krem rengi hala aynı ne yapsam düzelmedi çok çabuk kirleniyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Problemi çözdüm öneriler sayesinde konu kilit ( merak edenler için ayakkabı dünyası vs gibi markalarda veyahut benzer yerlerde sprey satılıyor ) ( alternatif çözüm olarak karbonat da işe yaramaktaymış ama denemedim )

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
don't wash it with tissue or clothes i recommend you to clean it with brush XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...