Burda bunu yazana kadar yazabilirdin bunun yerine konu yanlış yere açılmışta diyebilirdinDonanımlarını yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
Ekran Kartı : Asus RX 570Donanımlarını yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
ben denedim yapmayı ama olmuyor asus unkinin denedim bi aralar oluyordu asus gpu tweak 2 diye bir uygulamadan yapıyordum artık olmuyoröncelikle iyi bir soğutma sistemin olmalı eğer soğutma sistemine güvenmiyorsan kesinlikle yapma %10 maks bi artış için işlemci gider eğer diyorsan iyi bir sıvı soğutmaya sahibim kendime güveniyorum diye ozaman msı after burner yazılımı ile yapabilirsin netten msı after burner oc yaz detaylı çıkar işlemcinin daha önce yapılmış videoları varsa o ayarları kullan
Post automatically merged:
Burda bunu yazana kadar yazabilirdin bunun yerine konu yanlış yere açılmışta diyebilirdin
I don't know, I have to look[QUOTE = "toxit, post: 1947203, member: 2089005"]
I tried to do it but it does not work.
[/ QUOTE]
some motherboards dosent actually support overclocking have u checked if theres an overclock option in the offical site of the motherboard???
cpuBios üzerinden yapılıyor fakat bilgi gerektiren işlem.Öncelikle neye overclock yapmak istediğini söylemelisin. Ram - cpu-gpu hangisi?
uyumlu değildir ozaman markasına göre program kullanmayı deneben denedim yapmayı ama olmuyor asus unkinin denedim bi aralar oluyordu asus gpu tweak 2 diye bir uygulamadan yapıyordum artık olmuyor
peki saolamd işlemci kullanıyorsan ryzen master yükle kolayca yap overclocku
Ryzenlerin hepsinin bir boost mevzusu var. Bende 2600 var 3.4 fabrikasyon ama direk sorunsuz 3.9a çıkıyor. Biostan cpu bölümünde game boost tarzı bir yer olmalı. bir bakar mısın
zaten bigisayrı topladığımda oda içinde yüklü geldi ilk 1,5-2 ay kullandım ama bi sorun çıkardı artık çalışmıyor uygulama bilgisayara format attım herşeyi yaptım olmuyoruyumlu değildir ozaman markasına göre program kullanmayı dene
Bu sisteme oveclock yapmana gerek yok zarar verirsinEkran Kartı : Asus RX 570
Ana Kart : Asus Vega 11 Graphics
RAM : 8 GB
İşlemci : Ryzen 5 3400 veya 3700
HDD : 1TB
SSD : 240 Gb
Güç Kaynağı : 500 w
peki bakayım biRyzenlerin hepsinin bir boost mevzusu var. Bende 2600 var 3.4 fabrikasyon ama direk sorunsuz 3.9a çıkıyor. Biostan cpu bölümünde game boost tarzı bir yer olmalı. bir bakar mısın
kanka oyunlarda düşük fps alıyorumBu sisteme oveclock yapmana gerek yok zarar verirsin