Onaylı Üye
Bunla ilgili bilgim yoksahibinden linki yasak değilse örnek olarak bi bilgisayar atabilirim yasak ise direk özellikleri yazabilirim
bilgin varsa link atma şansın var mı kardeşimmsi den şaşma bro yada lenovo legion bu ikisi gayet iyi
kardeşim laptop düşünmüyorum zaten bana özellikler konusunda yardımcı olur musun peki neyi ne kadar alim gibisindensana bilgisayarcı olarak önerim zorunlu değilsen asla laptop almaman konusunda, laptoplar içerisinde kompakt teknoloji barındırdıkları için hem vergi açısından hem teknolojik fiyat açısından çok daha pahalılar onun yerine vatan bilgisayar bilgisayar toplama sihirbazından kendine geçinebileceğin bir masaüstü toplamak daha hesaplı ve akıl karı olur
8 bin liraya böyle bir sistem toplanabilir yani doğru mu anladım ve veririmliliği nasıl olur acaba oyun performanceları falan yayın açabilir miyimamd ryzen5 3600x 3.8ghz işlemci
asus rog strix 1660ti 6gb oc edition (3fanlı)
asus rog strix b450-f 4400mhz anakart
16gb 3200mhz ram
500gb m2 ssd
corsair spec delta 550w 80+ rgb kasa
bildiğin iyi güvenilir ekran kartı ve işlemci link atabilir misin acaba ?İşlemci olarak AMD kullanmanı tavsiye ederim.
Ekran kartı olarak da Nvidia
dediğim gibi vatan bilgisayarın bilgisayar toplama sihirbazı var bilgisayara koyacağın bileşenleri tek tek seçiyosun. youtube üzerinden ilgini çeken parçaları seçip bilgisayarını toplayabilirsin, ya da youtuberların yaptığı ucuz ama performans ürünü bilgisayarlar var onları alabilrisinBunla ilgili bilgim yok
bilgin varsa link atma şansın var mı kardeşim
kardeşim laptop düşünmüyorum zaten bana özellikler konusunda yardımcı olur musun peki neyi ne kadar alim gibisinden
8 bin liraya böyle bir sistem toplanabilir yani doğru mu anladım ve veririmliliği nasıl olur acaba oyun performanceları falan yayın açabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?