Beyler bu siteye dikkat edin! (Herkes içeri) (Türkçe yama)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İnsanın bir anlık dalgınlığı kötü sonuçlanıyor.
SİZDEN RİCAM HERKESİ BİLGİLENDİRİN!

Ben hemen kısaca resimdeki sitenin ADİLİĞİNİ size anlatayım.

-Her hangi bir yamayı (yama sandığınız dosyayı) bilgisayarınıza indirip kurmak için tıkladığınız anda bilgisayarınız direkt olarak karşı tarafın bitcoin makinesine dönüşüyor.
Virüs öyle bir hazırlanmış ki; bilgisayarınızdaki Windows Defender programını devre dışı yapmayı bırakın, kullanılamaz hale getiriyor. Formattan başka çareniz kalmıyor.

OLAŞ ŞU: Satın aldığım bir oyun için Türkçe yama arayışım vardı. Malum karantina günleri ve hepimiz oyunlarla pc başındayız. Oyunları da Türkçe oynamak için bir çok siteye bakıyoruz. İndirdiğim yamalarda hiç sorun yaşamadım diye güvenerek yamayı (virüsü) indirdim. Oyun yaması diye yutturdukları her oyun sayfasının altına da bir sürü yorum eklemişler.
Yama sandığım şeye tıklayınca karşıma bir uyarı mesajı çıktı. Sonrası malum. Bir baktım Defender diye bir şey kalmamış bilgisayarımda. Onca şey denedim aktif edemedim. Kısa süre sonra başka bir virüs programıyla tarattığımda bitcoin ve türevi exe dosyalara sahip bir sürü virüs buldum. Sonrası malum direkt format. Ben yaşadım siz yaşamayın. Öğrenen bilmeyene anlatsın...

SİTE BU!

IMG_20200404_190504.jpg

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgilendirdiğin için teşekkürler internet ortamında hiçbir şey göründüğü gibi değildir dikkatli olmak lazım

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
test edip ağzın yanmış gibi dostum :)

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
onaylı sitelerden indirme yapın beyler bilgi için saol dostum

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Oyunçeviri yapmıyorsa bu işi gerisi fasa fiso size acı bir tecrübe olmuş neyse bundan sonrasında daha dikkatli olmuş olursunuz geçmiş olsun bilgilendirme için de teşekkürler. 2 gün önce çıkmış yapımların bile Türkçe yamasını paylaşıyordu bu site sözde :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Oyunçeviri yapmıyorsa bu işi gerisi fasa fiso size acı bir tecrübe olmuş neyse bundan sonrasında daha dikkatli olmuş olursunuz geçmiş olsun bilgilendirme için de teşekkürler. 2 gün önce çıkmış yapımların bile Türkçe yamasını paylaşıyordu bu site sözde :)
Oyyunçeviri hayat kurtaran sitelerden birisi cidden

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dikkatli olmak lazım valla sonra elektrik faturası ooo pcnin ömrüde gider
Aynen bir de o var.
Post automatically merged:

Hocam oyunçeviri haricinde güvenilir bir kaç site daha var aslında. İnsanın aklına gelmiyorki böyle adilik yapacakları. (:)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bayadır çeviriye ihtiyacım olmuyor da eskiden oyunçeviriden indiriyordum ona bakabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Websites offering cracked programs are pretty eh already but ye thanks for the warning

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Aynen bir de o var.
Post automatically merged:

Hocam oyunçeviri haricinde güvenilir bir kaç site daha var aslında. İnsanın aklına gelmiyorki böyle adilik yapacakları. :))

Doğrudur bilemezsiniz çok var böyle çeviri sitesi yeni olup işini iyi yapanlarda illaki vardır ama yıllardan beri hep baz aldığım site de Oyunçeviri olmuştur fakat bu aralar çok aktif değiller ki çeviri yapmakta zor haliyle eski aktifliklerini sürdürseler keşke diyorum bazen. Siteyi hemen bloklu listeme ekledim Adguard da kazara denk gelirsek felan direkt engeller artık tekrar tekrar geçmiş olsun.

Grafiker
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bazı bilindik oyun çeviri siteleri dışında diğerlerine güvenmeyin. Sitelerin ismini vermiyorum reklam olmaması açısından ama Google'a "Türkçe oyun çevirileri" yazarsanız en başta görürsünüz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
fake sitelere dikkat etmek lazım sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...