Beyler Ciden ilişki tavsiyesi

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Şimdilik iyi gidiyorum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
kral eğer birini seviyorsan ve date e çıkdıysan hemen iki koşu gidip süpriz yumurta al ve kıza ver sonra izle sadece eğer verdiğinde seviniyorsa iyiye işaret ve içindeki oyuncağı saklıycam veya bu bir anı diyorsada iyi bi işaret ve bide çikolatasını seninle paylaşırsa çok çok iyi ama eğer bu dediklerim olmazsa kaç o kızdan:panlove:

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knkm aynı durumu yaşadım... seni çok iyi anlıyorum bu durumda yapman gereken en iyi şey uzaktan olduğunla ayrılmak olur çünkü bu aldatma olayı asla bir değil , ben de ilk ilişkimde aldatılan taraf olmuştum ve artık aldatılmaktan korktuğum için kendimi sağlama almak açısından senin gibi yapmıştım ve kız bir şekilde öğrendi, sen bu raddeye gelmeden o kızı bırak çünkü eninde sonunda öğrenir ve o acıyla yaşamak zorunda kalırsın. bir bahane üret ve ayrıl bu aldatma işinin sonu gelmiyor ...ayrılmak için ise en iyi yöntem bence bir başkasıyla olduğunu açıklamak olur hem üstünden yük kalkar hem de ayrıldığın kızla tekrar olma olasılığın kalmaz bu nedenle sürekli umut da beslemezsin, bol şans

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Madem bağlanma sorununuz var, o zaman neden hayatınıza birini sokuyorsunuz? Ağırbaşlı olup ilişkiyi yürütemeyecekseniz, en yakın psikiyatri servisine başvurup hayatınızı düzene sokun. Ondan sonra ilişki kurmaya başlayın. Aldatmak normal bir insan davranışı değildir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
utandıgın şeyi yapmaman lazım kimseyle yapmadıgın için bu yakınlaşma durumu sana çekici gelebilir fakat ileriyi düşünmen gerekiyor

Üye
1 HİZMET YILI
bende yaşadım aynı şeyleri kardeşim biraz zaman geçmiş üstünden nabtığını merak ediyorum hala yardıma ihtiyacın danışmaya ihtiyacın varsa söyle

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
İhanet eden ihanet bulur kardeşim aynısını bende yaşadım bu durumda aklını ve kalbini ayrı çalıştırman gerekiyor şuan kalp olarak kimi seviyorsan ona aitsin ikisini bir idare etmen hem sana zarar hem onlara ya açık açık konuş ya da tercihini yap daha uzun uzun anlatabilirim istersen aynısını bende yaşadım