Beyler çok acil yardıma ihityacım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öncelikle selamun aleyküm 2 ay önce almış olduğum samsung galaxy a10 s telefonumda küçük bir prolem yaşıyorum kafaya taktım biraz çünkü kullandığım her cihazın her konusda verebilceği en iyi performansı vermesi konusunda takıntılıyım.Şimdi sorunum şu

Telefonu aldım herşey çok güzel ses anlamında.Mükemmel ses veriyordu.YAnlız geçen gün birşey farkettim.Sİstemin arama sesi , bildirim sesi normal medya oynatırkenden daha çok çıkıyor.Örneğin whatsapp ta biriyle mesajlaşıyorum onunla mesajlaşırken ve wp ekranı açıkken karşı taraf yada ben mesaj attığımda ses çıkıyor normalde bu ses çıkarkende arkada eğer müzik açıksa o ses o gelen bildirim sesi süresince eski haline dönüyor yani yaklaşık 1 saniye kadar.Bende bunu düzeltmek için birçok yol denedim.

1.Sİstem yeniden başlatıldı
2 fabrika ayarlarına döndürüldü
3 Yetmedi factory reset attım
4 Telefonda dolby ses kartı ve sistemi var devre dışı bırakıp tekrar çalıştırmayı denedim.Çalışıyorken ayrı , devre dışıyken ayrı test ettim olmadı

Benim bildiğm ve yapabilceğim bir yöntem daha var ama uygulamıyorum.
Yöntem şu ;
Eskiden samsung telefonlarda kullanırdım *#*#899 lu bir kod vardı.BU tarz kodlar sayesinde ses seviyesi için farklı ayarlar yapılabiliyor.Denemediğim ses yüksetlme kodu kalmadı hiçbiri çalışmadı.Şİmdi sorum şu bunun çözümünü bilen yada A10s modeli için gizli kodlar dediğimiz kodları yada sadece ses kodunu bilen bana yardımcı olabilir mi ?

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dediğinden hiç birşey anlamadım dostum düzgün ve fazla kelime kullanmadan anlatabilme şansın var mıdır?

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
garanti varsa garantiye götür mutlaka 2.el ise bir telefoncu veyahut aldığın yere götür ses kartında veya başka bir şeyinde problem olabilir kökten bozma telefonu yine de karar senin dostum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
4 Telefonda dolby ses kartı ve sistemi var devre dışı bırakıp tekrar çalıştırmayı denedim.Çalışıyorken ayrı , devre dışıyken ayrı test ettim olmadı

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bir telefoncuya gitmeni öneriyorum burdan çok zor anlamak içini açmamız lazım.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
reislerim olay şu
tekrar anlatayım kısaca
tam performans vermiyor yani bildirimde verdiğni medyada vermiyor

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga bi garantiyi denesen belki bi donanımsal sorundur

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
hocam bende 5-6 aydır a10 kullanıyorum 2 aydır telefonu şarj problemim var cihazınız yavaş şarj oluyor uyarısıyla karşılaşıyorum ve %100 şarj olması 4 saati bulabiliyor, bu telefonlar çok sıkıntılı değiştirmeyi düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Servise gönder kendin birşey yapma

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Servise gönder en iyi çözüm

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Teknik bir arıza var galiba

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
garantisi duruyormu
kanka yepisyeni telefon 2 aylık duruyor
Post automatically merged:

arkadaşlar sorun çözüldü gelen güncellemeyle alakalıymış samsunga durumu bildirdim.Telefona bağlanıp gerekli testleri yaptılar.Bu secret code dediğimiz kodlar varya android ayarlarıyla ilgili.Yeni yazılım tüm a10s s,stemlerinde yanlışlıkla bunu kısmış.Tabi a10s te bu kodlar çalışmadığı için samsungdan istediğimizdede vermedikleri için güncelleme beklemek durumunda kaldım.YArdımlarınız için çok teşekkür ederim sağolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...