Beyler corona oldum ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhaba dostum bende covid 19 afrika brezilya mutasyonlu virüsüne yakalandım verilen ilaçlar yerine MİNOSET doktor tavsiyesiyle kullandım 2 3 gün ağrıdan uyuyamamıştım nefes almakta güçlük çekiyordum minesoeti kullandıktan sonrahafif hafif geçmeye başladı sana öneriim ismini önerdiğim ilacı alman

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum ilaçları kesin kullan ihmal etme benim çok yakınım olduğu zaman bol bol sıvı tüketmesini sağladık özellikle c d b vitaminlerini verdik koku ve tat sadece 1 gün gitti sonra hemen geldi senin dediklerinin bir kısmı olmuştu internette görüyorum takip ettiğim youtuberlerden bi tanesinde koku ve tat tam eski anlamı ile gelmemiş bu yüzden vitamin al kesinlikle suyu bol iç çorba çay falan da olur sonuçta sıvı ve ilaçları alıp bol bol yat dinlen tekrar geçmiş olsun

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Büyük geçmiş olsun sigara alkol vs kullanma verilen ilaçları kesinlikle kullan evinden asla çıkma odanın penceresi açık olsun sık sık temiz hava olsun içeride.B12 gibisinden takviye kullanıyorsan bırak(sağlık ocağındaki aile hekimimiz korona döneminde kullanmayın daha ağır geçer b vitamini takviyesi almayın dedi ondan) C vitamini ağırlıklı beslen şeker ağırlıklı şeyler çok fazla tüketme ekmek kola vs eğer ailenle yaşıyor isen onları bir an önce hastaneye gitmeye ikna et çünkü erken teşhis bu tip hastalıklarda çok önemli büyük ihtimalle gençsin senin atlatma şansın daha yüksek.Tekrardan büyük geçmiş olsun dikkat et kendine.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Genellikle beslenmene dikkat et sen zaten hasta olduğun için tutmayabilirsin orucu vücudun dinç kalmalı uykunu düzgün al bu süreçte kendini sıkma iyi düşün dikkat et evde temizliğine atlatırsın fazla temasa girme aile bireylerinle

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Öncellikle çok geçmiş olsun kardeşim bence ilaçlarını aksatma

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun

evden SAKIN çıkma
evde tek değilsen kendini bir odaya izole et
evde teksen bir market uygulamasıyla yemeneğini getir

14. güne gelindiyse artık bir hasteneye git

Лучше свой кусок чем чужой пирог
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun, vitamin takviye hapları alabilirsin. Beslenmene dikkat et.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ilaçlarını eksik etme dostum dikkatli ol geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...