Beyler Cs go yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler herkeze selam Cs go dan biri beni ayar etti Steam adresini bulabilirmiyiz cs go nickiyle niyeti bozdum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Dostum e-mail olmadan bulma zor hatta yok yani öyle bir şey çünkü çalma olasılığı artıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum e-mail olmadan bulma zor hatta yok yani öyle bir şey çünkü çalma olasılığı artıyor
Bu bizim milllet çok küfür ediyor oyunda bazen anlayamıyor durup dururken yani hiç görmedim yabancılardan durup dururken küfür edeni bıcağı sokucaksın ailesinin önünde alnının kemiğine Allah kitip dümdüz gidiyodu (Arkadaşlar ben bulurum diyen yorumdan veya özel mesaj olarak dönüş sağlayabilir veya ifşa edebilirim diyen )

Bakın Beyler O Öyle Değil
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
E mail gerekiyor

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bu sanal alemi kafanıza takmanızı hiç anlamıyorum dostum. Steam profili ile adres bulmak :d

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu bizim milllet çok küfür ediyor oyunda bazen anlayamıyor durup dururken yani hiç görmedim yabancılardan durup dururken küfür edeni bıcağı sokucaksın ailesinin önünde alnının kemiğine Allah kitip dümdüz gidiyodu (Arkadaşlar ben bulurum diyen yorumdan veya özel mesaj olarak dönüş sağlayabilir veya ifşa edebilirim diyen )
Bu nasıl kin ve nefrettir :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu sanal alemi kafanıza takmanızı hiç anlamıyorum dostum. Steam profili ile adres bulmak :d
o zevki tattınmı daha bırakamıyosun :)
Post automatically merged:

o zevki tattınmı daha bırakamıyosun :)
bu arada adres kim buluyomuşkı onu anlamadım senmi zor biraz :) ama genelde saf oluyor bu kufur edenler ezikliğini perde arkasından tatmin ediyorlar geneli abaza olur sen adres bulamassın ama her hangi bir kız ayagına koşarak gelir hiçmi tongaya düşürmedin :D

Neyse goy goya dönüyor kilit atın konuya anlaşıldı Sohbet edip kandıramıcaz kayboldu pezo :D

teşekkurlker cs nickiyle eklemek aklıma gelmedi csden ekledik işimize yaradı ilgin ve iligilenenler için tşklr tekrar

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
e mail lazım dostum bunun için yine de sakin ol

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Olmalı E mail Aksi takdirde yapılamaz

Security Broker
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
You must need email my friend

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben banımı yedim :D benle beraber 1 kere kullanan arkadaşlarda yedi biz gta felan döndük D:

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Cs nikti ni baskasi kullanmamissa tek kendinde varss rahatlikla bulsbilicegini dusunuyorum fakat birden cok kisi vsrsa biraz zor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...