Seçkin Üye
Beyler herkeze selam Cs go dan biri beni ayar etti Steam adresini bulabilirmiyiz cs go nickiyle niyeti bozdum
Bu bizim milllet çok küfür ediyor oyunda bazen anlayamıyor durup dururken yani hiç görmedim yabancılardan durup dururken küfür edeni bıcağı sokucaksın ailesinin önünde alnının kemiğine Allah kitip dümdüz gidiyodu (Arkadaşlar ben bulurum diyen yorumdan veya özel mesaj olarak dönüş sağlayabilir veya ifşa edebilirim diyen )Dostum e-mail olmadan bulma zor hatta yok yani öyle bir şey çünkü çalma olasılığı artıyor
Bu nasıl kin ve nefrettirBu bizim milllet çok küfür ediyor oyunda bazen anlayamıyor durup dururken yani hiç görmedim yabancılardan durup dururken küfür edeni bıcağı sokucaksın ailesinin önünde alnının kemiğine Allah kitip dümdüz gidiyodu (Arkadaşlar ben bulurum diyen yorumdan veya özel mesaj olarak dönüş sağlayabilir veya ifşa edebilirim diyen )
o zevki tattınmı daha bırakamıyosunBu sanal alemi kafanıza takmanızı hiç anlamıyorum dostum. Steam profili ile adres bulmak :d
bu arada adres kim buluyomuşkı onu anlamadım senmi zor birazo zevki tattınmı daha bırakamıyosun![]()
teşekkurlker cs nickiyle eklemek aklıma gelmedi csden ekledik işimize yaradı ilgin ve iligilenenler için tşklr tekrarE mail gerekiyor
Kardeşim Bulamayız onu CS:Go da bazı veletler var böyle zamanda oyunu kapat .Beyler herkeze selam Cs go dan biri beni ayar etti Steam adresini bulabilirmiyiz cs go nickiyle niyeti bozdum
Buldum hallettim o işe saolun beylerKardeşim Bulamayız onu CS:Go da bazı veletler var böyle zamanda oyunu kapat .
Zaten steam hesabından bulamayız adamı. Herkeze iyi oyunlar D: