Beyler Dword Hatalarına Yardım Ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Beyler Dword Hatalarına Yardım Ediyorum Elımden Geldıkce ! 

Üye
8 HİZMET YILI
benim şöyle bir sıkıntım var hile ekranı gelmiyor oyun hileyle açılıyor ama hihle ekranı yok ne yapabilirim

Üye
8 HİZMET YILI
wolftü dword reborn dword envanter daha doğrusu hiçbir memory hilesini yapamıyorum nedeni ise sysem1 deki çözümü olmuyor reklam onaylandı yada tamamlandı yazmıyor onun yerine 10 15 tane oturum kontrol ediliyor yazıyor alt altaa sarı şekilde ben bunu nasıl yapıcam lütfen yardım edin :(

Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim videolarda var ama burdan yayrdımcı olmayı deneyecem wolf secinde sistem 1 sistem 2 diye secenek cıkıyor ordan sistem 1 sec ondan sorda cmd ekranı gelir ordan burdaki siteye giriş yap yaptıktan sonra reklem onayı ister herhan gibi bir reklama tıkalarsan işlem tamalanır

Üye
8 HİZMET YILI
inferno evet dedigin gibi yapıyorum ama reklama bastıktan sonar oturum kontrol ediliyor yazısı çıkıyor ve olmuyor sosyal medya hesabın varsa görüşebilecegimiz ben fotoğraf falan atsam ? anlarsın belki :)

Üye
8 HİZMET YILI
benimki cidden tek bende görülen bir sorun araştırdım kimsede yok bu sorun dedigim gibi facebook varsa fotoğrafı atiyim yardımcı olursan ne mutlu bana

Üye
9 HİZMET YILI
wolfteamın her türlü hilesini indirdim. masaüstünde yeni dosya açıp içine attım. yönetici olarak çalıştırınca tüm hilelerinde sunucuyla bağlantı kurulamadı diyor neden böyle oluyor.

Üye
8 HİZMET YILI
bBg69Z.png
bu hatayı alıyorum helpp

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Reborn u kullanırken Bad module info hatası verip duruyor ne yapmalıyım ? ama real inventory de olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...