Beyler epin satışı için site sicripti lazım yardımcı olabilecek varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
her türlü yardıma açıgım kendi oyun ürünlerimi başka siteler aracılıgı ile satıyorum ama artık rüşver vermekten sıkıldım kendi işimin sahibi olmak istiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Bende Yazılım İşi İle Uğraşıyorum Düşük Düzeyde Olsada Bilen Arkadaşlar Varsa Bizi Aydınlatsın Lütfen

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
açıkcası atabileceğim yardımcı olabilecek bir kaç site forum biliyorum ama yasaksa hesaptan olmayalım pmden atmak yasak değildir diye tahmin e diyorum

Computer Programmer
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Pm bakarsan yardımcı olurlar

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bu işleri bana öğretebilecek var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
e ticaret sitelerine sahıs firması ile kayıt olup satıs yapabilirsin ancak o tarafta komisyon alıyorlar ne yazık ki

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
e ticaret sitelerine sahıs firması ile kayıt olup satıs yapabilirsin ancak o tarafta komisyon alıyorlar ne yazık ki
komisyon almalırını ilk başta dert etmem. 3 aydır araştırıyorum ama elde vvar 0. özel eğitimleri için para da vermek istemiyorum şahsen ama mutlaka ilk başta ücret çıkacak gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
komisyon almalırını ilk başta dert etmem. 3 aydır araştırıyorum ama elde vvar 0. özel eğitimleri için para da vermek istemiyorum şahsen ama mutlaka ilk başta ücret çıkacak gibi

Ben oradan teknolojik urunler satıyorum gunde birkac tane satış geliyor acıkcası ve epin tarzı urunlerde satanlar var. Tavsiye ederim.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende Yazılım İşi İle Uğraşıyorum Düşük Düzeyde Olsada Bilen Arkadaşlar Varsa Bizi Aydınlatsın Lütfen
Dostum dediğin şey bir bakıma eticaret sitesinden farksız olacak. Çünkü aktif olarak satış yapacaksın. Aktif olarak satış yapman demek vergi kesme zorunluluğu demek vergi kesebilmek için şirket olman gerekiyor. X bir yerden baktım aylık maaliyeti 275 tl olarak gördüm. Aylık maaliyeti karşılayabileceksen hizmeti satın al aldığında zaten shopier tarzı kartla ödeme sistemi entegre edebileceksin sitene. Wordpress'de tek ürün satış scriptlerini araştır. Bir adet domain bir adet hosting birde wordpress ile yapabilirsin.
İŞİN ZOR TARAFI ödeme sistemi ve entegresi
Not: tek ürün satış scriptlerini epin sitesi türüne wordpress pagebuilder eklentileri destekler (tekli ürün satış temaları). Kendine göre düzenleyebilirsin.

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Y a benim zaten bir şirketim var vergi levhamda var ben mt2 yang epin satışı yapıyorum aylık yeri geliyor 10 bin yeri geliyor 150 bin fatura kesiyorum zaten vergimi ödüyorum sadece siteey %8 veriyorum benim sırtımdan 15 20 bin tl alıyorlar aylık sıkıldım bu durumdan 5 bin vertgi falzla veirirm kendim sataarım hem paramı beklemem bide satışalrım büyük oldugu için transferleride heemn yapmıyorlar 150 tl 300 tl para değil dostum araştırdım çok sağlam bir sicript lazım bana world presteki temalar gibi değil kapsamlı oto destekli oto sipariş teslim gibi sağlam bir tema lazım bu arad abilgisi olan vrasa maddi açıdan bir sıkınıtımız yom güzle4 bir işçiliğe saglam Paralar verebilrim özelden ulaşın bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...