komisyon almalırını ilk başta dert etmem. 3 aydır araştırıyorum ama elde vvar 0. özel eğitimleri için para da vermek istemiyorum şahsen ama mutlaka ilk başta ücret çıkacak gibie ticaret sitelerine sahıs firması ile kayıt olup satıs yapabilirsin ancak o tarafta komisyon alıyorlar ne yazık ki
komisyon almalırını ilk başta dert etmem. 3 aydır araştırıyorum ama elde vvar 0. özel eğitimleri için para da vermek istemiyorum şahsen ama mutlaka ilk başta ücret çıkacak gibi
Dostum dediğin şey bir bakıma eticaret sitesinden farksız olacak. Çünkü aktif olarak satış yapacaksın. Aktif olarak satış yapman demek vergi kesme zorunluluğu demek vergi kesebilmek için şirket olman gerekiyor. X bir yerden baktım aylık maaliyeti 275 tl olarak gördüm. Aylık maaliyeti karşılayabileceksen hizmeti satın al aldığında zaten shopier tarzı kartla ödeme sistemi entegre edebileceksin sitene. Wordpress'de tek ürün satış scriptlerini araştır. Bir adet domain bir adet hosting birde wordpress ile yapabilirsin.Bende Yazılım İşi İle Uğraşıyorum Düşük Düzeyde Olsada Bilen Arkadaşlar Varsa Bizi Aydınlatsın Lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?