sadece facebooktaBu sorun sadece facebook tamı oluyor instagram felan oluyormu ?
ayarları sıfırladım cc cleardan çerezleri temizledim olmadıGoogle chrome ayarları sıfırla adobe flash player güncelemeyi dene ben şu an bunları biliyorum şu an çıkmam lazım 30 dk sonra geleceğim.
Daha detaylı araştırma yaparım sende araştırma yap çözelim sorununu
Pc'den bağlanıyorsun sanırım. Gizli sekme'den açıp giriş yapmayı denedin mi dostum ? Bu da olmazsa sana ''Opera Browser'' indirmeni tavsiye edeceğim. Bu kesin çözüm olur diye düşünüyorum. En olmadı yok chrome'dan vazgeçmem diyorsan eğer, Malesef chrome'u komple kaldırıp artık dosyaları temizlemeden bu tarz hatalar ve sorunlar ortadan kalmıyor. Malum facebook çok fazla çerez ve izin kullanıyor. Sorun herhangi bir yerde olabilir.ayarları sıfırladım cc cleardan çerezleri temizledim olmadı![]()
opera kullanıyordum zatende orda hata verdi chromeye gectim ordada hata verdi gizli sekmeden denedim olmadı şimdi chromeyi silicemPc'den bağlanıyorsun sanırım. Gizli sekme'den açıp giriş yapmayı denedin mi dostum ? Bu da olmazsa sana ''Opera Browser'' indirmeni tavsiye edeceğim. Bu kesin çözüm olur diye düşünüyorum. En olmadı yok chrome'dan vazgeçmem diyorsan eğer, Malesef chrome'u komple kaldırıp artık dosyaları temizlemeden bu tarz hatalar ve sorunlar ortadan kalmıyor. Malum facebook çok fazla çerez ve izin kullanıyor. Sorun herhangi bir yerde olabilir.
sildim yükledim olmadı yine başka tarayıcı indrdim olmadı tarayıcıyla alakası yok bence yaaopera kullanıyordum zatende orda hata verdi chromeye gectim ordada hata verdi gizli sekmeden denedim olmadı şimdi chromeyi silicem
tüm tarayıcılarda aynı ama telefonda giriyor lütfen yardımcı olunGeldim sorunu daha detaylı araştırıyorum.
video fln varmıKardeşim şöyle bir çözüm buldum araştırdım. Çoğu Kişide oldu demiş.
C:\Windows\System32\Drivers\etc yolunu takip et etc ye gir orada hosts yazar not defteri olarak aç not defterinin içindeki herşeyi sil şu kodları yapıştır.
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be seBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapted by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
bu kodları yapıştırıp farklı kaydet de masaüstüne kaydet sonra masaüstüne gelen hosts.txt dosyasına sağ tıklatıp arşive ekle de gelen winrar dosyasını aç hosts.txt üstüne tıkla f2 tuşuna bas .txt yazısını sil sadece hosts kalsın bunu kaydet masaüstüne çıkar daha sonra çıkardığın dosyayı
C:\Windows\System32\Drivers\etc buraya kopyala ve mevcut olan ile değiştir.
video fln varmı
tamam dc varmı yada burdan msj atvideo yok ama teamwiver ver özelden yapayım reis