Üniversite bitince asıl hayat başlıyor bana sorarsan tıp hukuk ne bileyim böyle en az 50K sıralama isteyen bir bölüm okumuycaksan hiç boşuna gitme üniversiteye falanReis Lise mezunuyum üni için sınava girdim afedersiniz bi b*k yapamadım şuanda gününü pc başında geçiren bi TC genciyim durumumdan mutlu değilim ama sana katılıyorum bende gelemiyorum öyle işlere halimiz ne olucak bilmiyorum. Ya Böyle Gidicek Ya da Kısa Zamanda Kefen Giymeye Bakıcaz...
devamsızlığım 10-12hafta hocam biraz iplemedim. geçtiğim dersler var 4-5 tane fakat bu yıl bitince işte çalışmayı düşünüyorum. herkes diyor kendini geliştir falan benim istediğim bir işim olsun her gün aynı şeyi yapayım gerçekten bundan mutlu oluyorum gelince de oturup oyun oynayayım.Reis Lise mezunuyum üni için sınava girdim afedersiniz bi b*k yapamadım şuanda gününü pc başında geçiren bi TC genciyim durumumdan mutlu değilim ama sana katılıyorum bende gelemiyorum öyle işlere halimiz ne olucak bilmiyorum. Ya Böyle Gidicek Ya da Kısa Zamanda Kefen Giymeye Bakıcaz...
Simit sat mendil sat ama kendi işin olsun hocam kendi işin gibisi yok emir altında insan nereye kadar dayanır ben laf kaldıramıyorum yalakalıktanda anlamıyorum o yüzden böyle kurumsal alanlarda ya kavga ediyorum ya da işten çıkartılıyorumdevamsızlığım 10-12hafta hocam biraz iplemedim. geçtiğim dersler var 4-5 tane fakat bu yıl bitince işte çalışmayı düşünüyorum. herkes diyor kendini geliştir falan benim istediğim bir işim olsun her gün aynı şeyi yapayım gerçekten bundan mutlu oluyorum gelince de oturup oyun oynayayım.
emir altında değil de hocam bölümü aşırı isteyerek yazmadım. en kötüsü de bu. biraz istiyordum fakat hiç keyif alamıyorum dersler zor. bizim makine mühendisliği giriş hocası şey diyor iyi çalışan 5 yılda bitirirSimit sat mendil sat ama kendi işin olsun hocam kendi işin gibisi yok emir altında insan nereye kadar dayanır ben laf kaldıramıyorum yalakalıktanda anlamıyorum o yüzden böyle kurumsal alanlarda ya kavga ediyorum ya da işten çıkartılıyorum
hocama katılıyorum ama işte TC gibi bir yerde emir almadan laf yemeden yalakalık yapmadan olmuyor. ALLAH Sonumuzu hayıretsin..Simit sat mendil sat ama kendi işin olsun hocam kendi işin gibisi yok emir altında insan nereye kadar dayanır ben laf kaldıramıyorum yalakalıktanda anlamıyorum o yüzden böyle kurumsal alanlarda ya kavga ediyorum ya da işten çıkartılıyorum
lisede bilişim yerine harita tapu kadastro okuduğum için aşırı pişmanım ah zamanı geriye alabilsem. Bilişim önü kapanmayacak bir meslek en azından kodlama vs bişeyden anlardık. Sağlık olsun.emir altında değil de hocam bölümü aşırı isteyerek yazmadım. en kötüsü de bu. biraz istiyordum fakat hiç keyif alamıyorum dersler zor. bizim makine mühendisliği giriş hocası şey diyor iyi çalışan 5 yılda bitirir
bizde de programalaya giriş dersi varhocama katılıyorum ama işte TC gibi bir yerde emir almadan laf yemeden yalakalık yapmadan olmuyor. ALLAH Sonumuzu hayıretsin..
Post automatically merged:
lisede bilişim yerine harita tapu kadastro okuduğum için aşırı pişmanım ah zamanı geriye alabilsem. Bilişim önü kapanmayacak bir meslek en azından kodlama vs bişeyden anlardık. Sağlık olsun.
hocam eline imkan geçirmişken yap ben keşke keşke demekle kalıyorum ben yapamadım sen yap hocam BAŞARILAR...bizde de programalaya giriş dersi var
hocam 3 gün sonra finaller var ve hiç bir şey bilmiyorumhocam eline imkan geçirmişken yap ben keşke keşke demekle kalıyorum ben yapamadım sen yap hocam BAŞARILAR...
Borsadan hiç anlamıyorum yaBence biraz girişim hedeflemen lazım,evdeyken bir şeyler öğren genel kültür edin,kodlama tasarım öğren ama bunları sürekli geliştir böylece yapabilecek bir çok şeyin olur ayriyetten sürekli uğraşacak bir iş bul borsayla ilgilen,girişimcilikle ilgili araştırmalar yap
Kaçıncı sınıfta bıraktınokul okumadım aga çok pişmanım ya
8de bıraktım sonra açıktan liseyi okudum sınavlar online oldu kız arkadaşlarımı soktum şuan mezunumKaçıncı sınıfta bıraktın
Referansın varsa kolayca iş bulabilirsin sivil havacılıktaVallaha sana hak veriyorum dostum. Umarım hayatını düzene sokarsın iş anlamında. Bende 2 üniversite okuyorum, biri sivil havacılık ve bu bölümden devam edicem sanırım, kendimi geliştirmek ve bu yoldan bir iş bulmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?