Beyler gelin dertleşelim (özellikle işsiz üni mezunları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar üniversite mezunuyum 1 yıdır işsizim çalıştım ama 3-5 ay kesik kesik bir bana mı böy le geliyor bilmiyorum benim problemim şu;
Beyler ben fabrika ortamına gelemiyorum iş bulsamda çalışsam da max 3 ay falan dayanabiliyorum ot gibi robot gibi sabah 8 akşam 7 daralıyorum psikolojim bozuluyor sizler böyle bir durumda ne yapıyorsunuz nasıl işlerde çalışıyorsunuz yazın bakalım.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Reis Lise mezunuyum üni için sınava girdim afedersiniz bi b*k yapamadım şuanda gününü pc başında geçiren bi TC genciyim durumumdan mutlu değilim ama sana katılıyorum bende gelemiyorum öyle işlere halimiz ne olucak bilmiyorum. Ya Böyle Gidicek Ya da Kısa Zamanda Kefen Giymeye Bakıcaz... :)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reis Lise mezunuyum üni için sınava girdim afedersiniz bi b*k yapamadım şuanda gününü pc başında geçiren bi TC genciyim durumumdan mutlu değilim ama sana katılıyorum bende gelemiyorum öyle işlere halimiz ne olucak bilmiyorum. Ya Böyle Gidicek Ya da Kısa Zamanda Kefen Giymeye Bakıcaz... :)
Üniversite bitince asıl hayat başlıyor bana sorarsan tıp hukuk ne bileyim böyle en az 50K sıralama isteyen bir bölüm okumuycaksan hiç boşuna gitme üniversiteye falan
He ben ortam için gidicem diyosan param var diyosan eğlenmeye git tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
devamsızlığım 10-12hafta hocam biraz iplemedim. geçtiğim dersler var 4-5 tane fakat bu yıl bitince işte çalışmayı düşünüyorum. herkes diyor kendini geliştir falan benim istediğim bir işim olsun her gün aynı şeyi yapayım gerçekten bundan mutlu oluyorum gelince de oturup oyun oynayayım.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
devamsızlığım 10-12hafta hocam biraz iplemedim. geçtiğim dersler var 4-5 tane fakat bu yıl bitince işte çalışmayı düşünüyorum. herkes diyor kendini geliştir falan benim istediğim bir işim olsun her gün aynı şeyi yapayım gerçekten bundan mutlu oluyorum gelince de oturup oyun oynayayım.
Simit sat mendil sat ama kendi işin olsun hocam kendi işin gibisi yok emir altında insan nereye kadar dayanır ben laf kaldıramıyorum yalakalıktanda anlamıyorum o yüzden böyle kurumsal alanlarda ya kavga ediyorum ya da işten çıkartılıyorum

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Simit sat mendil sat ama kendi işin olsun hocam kendi işin gibisi yok emir altında insan nereye kadar dayanır ben laf kaldıramıyorum yalakalıktanda anlamıyorum o yüzden böyle kurumsal alanlarda ya kavga ediyorum ya da işten çıkartılıyorum
emir altında değil de hocam bölümü aşırı isteyerek yazmadım. en kötüsü de bu. biraz istiyordum fakat hiç keyif alamıyorum dersler zor. bizim makine mühendisliği giriş hocası şey diyor iyi çalışan 5 yılda bitirir :D

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocama katılıyorum ama işte TC gibi bir yerde emir almadan laf yemeden yalakalık yapmadan olmuyor. ALLAH Sonumuzu hayıretsin..
Post automatically merged:

emir altında değil de hocam bölümü aşırı isteyerek yazmadım. en kötüsü de bu. biraz istiyordum fakat hiç keyif alamıyorum dersler zor. bizim makine mühendisliği giriş hocası şey diyor iyi çalışan 5 yılda bitirir :D
lisede bilişim yerine harita tapu kadastro okuduğum için aşırı pişmanım ah zamanı geriye alabilsem. Bilişim önü kapanmayacak bir meslek en azından kodlama vs bişeyden anlardık. Sağlık olsun.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hocama katılıyorum ama işte TC gibi bir yerde emir almadan laf yemeden yalakalık yapmadan olmuyor. ALLAH Sonumuzu hayıretsin..
Post automatically merged:

lisede bilişim yerine harita tapu kadastro okuduğum için aşırı pişmanım ah zamanı geriye alabilsem. Bilişim önü kapanmayacak bir meslek en azından kodlama vs bişeyden anlardık. Sağlık olsun.
bizde de programalaya giriş dersi var

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence biraz girişim hedeflemen lazım,evdeyken bir şeyler öğren genel kültür edin,kodlama tasarım öğren ama bunları sürekli geliştir böylece yapabilecek bir çok şeyin olur ayriyetten sürekli uğraşacak bir iş bul borsayla ilgilen,girişimcilikle ilgili araştırmalar yap

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence biraz girişim hedeflemen lazım,evdeyken bir şeyler öğren genel kültür edin,kodlama tasarım öğren ama bunları sürekli geliştir böylece yapabilecek bir çok şeyin olur ayriyetten sürekli uğraşacak bir iş bul borsayla ilgilen,girişimcilikle ilgili araştırmalar yap
Borsadan hiç anlamıyorum ya
Tavsiyelerini dikkate alacağım teşekkürler

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kölelik yok diyorlar ama 8 aksam 7 çalıştırıyorlar üstüne eziyorlar vallahi bende çok daraldım 2 ay önce işi bıraktım borsadan takılıyoruz 1 aydır borsadada tık yok daraldım artık yaşama tutunmaktan

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Vallaha sana hak veriyorum dostum. Umarım hayatını düzene sokarsın iş anlamında. Bende 2 üniversite okuyorum, biri sivil havacılık ve bu bölümden devam edicem sanırım, kendimi geliştirmek ve bu yoldan bir iş bulmak istiyorum.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yerel yönetimler mezunuyum fakat benim kadroma türkiye top 10 güzelleri geçiyor :d

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Vallaha sana hak veriyorum dostum. Umarım hayatını düzene sokarsın iş anlamında. Bende 2 üniversite okuyorum, biri sivil havacılık ve bu bölümden devam edicem sanırım, kendimi geliştirmek ve bu yoldan bir iş bulmak istiyorum.
Referansın varsa kolayca iş bulabilirsin sivil havacılıkta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...