Beyler hevesim var baya ama bir türlü sonuca ulaşmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Önce unity ile oyun yapmaya çalıştım sonrasında baktım ki kendim kod yazamadıktan sonra bir yerde tıkanıyorsun. Dilleri öğrenmek için araştırma yaptım hangisini seçeceğim arasında kayboldum. En sonunda C# ile başlamaya karar verdim ama kimden dinlesem ingilizcenin gerekli olduğunu söylüyorlar şimdide yazılımı bırakıp ingilizce öğrenmeye çalışcağım sanırım önerisi olan var mı ?

Üye
8 HİZMET YILI
ikisini aynı anda öğrenebilirsin ingilizce artık her yerde karşımıza çıkıyor senin için ileride de iyi olacaktır

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İngilizce bir tık önemli ama ileri seviye dil bilgisine sahip olmana gerek yok c# derslerini YouTube üzerinden sende kod yaz isimli kanaldan eğitim setlerini izleyerek ve forumdaki mevcut kaynaklardan faydalanarak öğrene bilirsin .
Alternatif olarak Murat Yücedağ ın eğitim setinede göz atabilrisn

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kodlamada ingizce lazım oluyor bide programlar lazımsa ki

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Düşünmeden başla C# ile ama ingilizce kullan tabi.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
öncelikle güzel ama ingilizce terimler çok önemli ve mantıklı olanı yapmışsın ingilizce kursuna gitmek ile ve ayrıca mutlaka programlama kurslarına katılmalısın tek başına bir yere kadar oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Benimde zamanında hevesim vardı oyun kodlamak ile ilgili ama peşinden koşamadık inşallah başarırsın yapman gereken tek şey ingilizce öğrenmek sonra kendinde öğrenirsin kodlama dillerini.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kodlama dediğin şey A1 ingilizce mantığıyla verilen basit komutlardır , bunu yap şunu yap eğer böyleyse bunu böyleyse bunu yap şeklinde dolayısıyla ingilizce bilmen şart ama ileri seviye veya orta seviye olmasına gerek yok giriş seviesinde bilgin olsun yeterli future tens ihtiyacı bile yok :d bazı istisnai durumlar hariç

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sektorde 10 yılı deviren biri olarak soylerım ki hem ilgin varsa hem de para kazanmak istiyorsan Avrupa'da deli gibi Koitlin ve Swift bilen adam ihtiyacı var. ( mobil )
Bana kalırsa mobil tarafa yönlen gereken udemy egitimlerini çek. Tavsiyemdir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
abi ne mutlu sana bu sitede kodlama ile ilgili bir yer ver c# pythn hepsine bakabilirsin hepsinin kendine göre zorlukları var hepsini dene kolay gelenden deam et ama uyarırım bilgisayarın iyiyse bu işlere gir yoksa ekran kartı işlemci dayanmaya bilir

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
dostum inglizcen B1 üstünde olması gerek ingilizcem iyi diyorsan bu konular hakında kitaplar canlı dersler hata real kurslar var gid derim

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kodlama yapaken aldığın tüm hatalar ing olucak zaamnla ıng öğrenirsinn ama biraz birikimin olması lazım h. bilimyorsan başlama bile git ing öğren

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
evet ingilizce gerekli fakat C# için türkçe kurslar mevcut udemyde Murat Yücedağnın C# A'dan Z'ye kursu var ben aldım 27 tlye indirime girince almanı tavsiye ederim öğrenmek istiyorsan. Para veremem diyorsan youtubede Murat Yücedağnın 100 bölümlük bir C# öğrettiği bir seri var onu da izleyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
internette güzel ders veren siteler var oradan yardım al baya geliştirisin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Teşekkür ederim arkadaşlar , özellikle murat yücedağ önerisi yapan arkadaşın tavsiyelerini yapacağım bakalım.

Üye
6 HİZMET YILI
ingilizce o kadar da önemli değil daha üst seviyeli dillerde gerekiyor tabii ki de. doğal dile yaklaştıkça zorlaşıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bir yerlerden tutmaya başla reis arkadaşların dediği gibi kodlama öğrenirken beraberinde yeni kelimelerde öğrenirsin Buda senin bilgini geliştirmene yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...