liyakat nası yükseltilr yaz yükselt baska sunucularda felan oyuna gir asiada felan yükselir benımde düşüktü en az 60 olcak galibaPlat 1, as olucam fakat ne yazık ki gelemem. Liyakat puanım 41![]()
Biliyorum nasıl yükseltileceğini, çıkarırımk 1haftayaliyakat nası yükseltilr yaz yükselt baska sunucularda felan oyuna gir asiada felan yükselir benımde düşüktü en az 60 olcak galiba
bkl sana site atyım ordan bak nası yükseltilr dieBiliyorum nasıl yükseltileceğini, çıkarırımk 1haftaya
şuan bypass 10 dakika ban atıyordu değil mi hile fix yemedi açabilirim yani değil miBiliyorum nasıl yükseltileceğini, çıkarırımk 1haftaya
bence bypass kullanma bende kullanmıyorum ban yersin belki 6 gün kalmıs ztn sezon bitmesineşuan bypass 10 dakika ban atıyordu değil mi hile fix yemedi açabilirim yani değil mi
Bşuan bypass 10 dakika ban atıyordu değil mi hile fix yemedi açabilirim yani değil mi
dün ban yedim sildim zaten şimdi sadece hile kullanıyorumbence bypass kullanma bende kullanmıyorum ban yersin belki 6 gün kalmıs ztn sezon bitmesine