Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler kadıköy moda sahilinde kızların yanına gitmek için ilk giriş cümlesi
hiç unutmam caddebostan sahilinde paten sürerken panklarda patençi 2 kız oturuyordu yanlarından geçerken önlerinde yere düştüm sonra kalktılar hemen beni kaldırmaya çalıştılar tabi ben gülüyrım onlar kahkaha atmaya başladı sonra tanıştık arkadaş olduk
oturanların yanına sap gibi gitmek yerine doğal gelişiyomuş gibi spontane takıl beğendiğin kişilerin yanına gidersen de özgüvenli bir şekilde kendinden emin konuş tanışmak için çok fazla şeye gerek yok yanlarına gidip tanışmak istediğini söyleyebilirsin bile
Tek kişi düşürmeye çalış kalabalık olunca özgüven tavan oluyorlar tersliyor paso. Elin yüzün düzgün olması yeterli selam de sandalye boşmuydu de o alacak zanneder boş der. direk otur. onunda garibine gider alıp gideceğini düşündüğü için ordan aç konuyu soğutma yürü gitsin denendi onaylandı çalışıyor
ateşiniz var mı acaba de sonra napıyonuz burda takılıyormusunuz tarzı cümlelerle şansını deneyebilirsin zaten kız olumlu olmazsa amacı birini bulmak değildir orda