Onaylı Üye
nereden olduğunu biliyorm ancak gözükmüyor ve ben her hileyi açıcağmda her el tek tek xf project rarından çıkarp siteden hileyi yükleye mi tıklayacağm kısayolu yok mu?
Türkçe dil desteği bulunmuyor. Ve rardan çıkarmana gerek yok direkt rardan aç, başka bir kısaltma yolu yok.nereden olduğunu biliyorm ancak gözükmüyor ve ben her hileyi açıcağmda her el tek tek xf project rarından çıkarp siteden hileyi yükleye mi tıklayacağm kısayolu yok mu?
knk bu tarz hilelerde türkçe desteği olacağını düşünmüyorumnereden olduğunu biliyorm ancak gözükmüyor ve ben her hileyi açıcağmda her el tek tek xf project rarından çıkarp siteden hileyi yükleye mi tıklayacağm kısayolu yok mu?
bu tür hileler cabuk calınabiliyor ondan dolayı öyle bir sistem yapılıyor rardan cıkartmadan kullannereden olduğunu biliyorm ancak gözükmüyor ve ben her hileyi açıcağmda her el tek tek xf project rarından çıkarp siteden hileyi yükleye mi tıklayacağm kısayolu yok mu?
knk bu tarz hilelere türkçe dil desteği getirilmez bence saçma olurnereden olduğunu biliyorm ancak gözükmüyor ve ben her hileyi açıcağmda her el tek tek xf project rarından çıkarp siteden hileyi yükleye mi tıklayacağm kısayolu yok mu?