Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler monitör alacam 144 hz bakar mısınız iyi mi ?
hocam valla inanması güç bir fiyatı var, o seviyedeki monitörler en az 1600-1700 oluyor genelde, yazılan özelliklerde geleceğine eminsen siteye güveniyorsan düşünme direkt al
dostum böyle parçalar genelde çinden geliyor fiyatı makul ama ölü piksel ghosting bilmemne bilmemne bu tip hatalara oldukça yatkın kronik sıkıntıları oluyor şansınız varsa temiz birtane bulabilirsiniz
Bu fiyata gerçekten uygun güzel bir monitör fakat pixel kaybı falan olmadığını bilemiyoruz internet üzerinden elden alıcaksan kontrolünü sağlaman iyi olur senin için.
Detay eklemediğim için haklı olarak yorumum silindi. Link bırakmak yasak diye biliyordum. Viewsonic demiştim hocam. Şunu kullanmıştım biraz daha ekleyebilirsen üstüne bence hiç düşünme derim
Dostum youtubede bu konuda daha derin rehberler var ama sana ufak bişey söyleyeyim bu tarz monitörlerde FreeSync - G Sync bunların olmadığı monitorlerden tam verim alamazsın bu konuyu detaylı incele