beyler neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
şiimdi çok merak ediorumda script açtık diyelim
belli etmedik neden ban yiyoruz lazy sharpta skorumu düzgün tuttum abartmadım belli etmedim ban neden yiyoz ?Kazanma kaybetmeyi ayarladım .Mesela ban atmayan paralılar var onlarda yemiyordum .Bu neden %100 atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
skordan değil bence oyun içinde belli oluyor ister istemez ve düşük ranklarda kaybeden report atıyor direkt :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ilk hileyi denemeye farklı hesaptan girdim beceremedim berbattı o bile yemiş rapordan değil bence bu
Post automatically merged:

skordan değil bence oyun içinde belli oluyor ister istemez ve düşük ranklarda kaybeden report atıyor direkt :D
ana hesap ban yedi kanka platta reporttanda değil ilk indirdiğimde denemek iç,n farklı bir hesapta girdim 1 kere denedim becerememe hatta maçı kaybetmeme report yememe rağmen silver eloydu nasıl dalga geçtiler anlatamam sana saçma sapan oyuyodum çünkü yapamadığımdan o bile ban yemiş

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
1 hafta hile 1 ay içerisinde hesabın ban yiyor. Rapor yiyip yememen önemli değil. Neredeyse tüm hileler ban atıyor. Ban atmayan hileler ise 150-300$ gibi fahiş fiyatlara satılıyor. Ban yememek istemiyorsan o zaman ücretsiz hile kullanmayacak, parasını verip paşa paşa takılacaksın o zaman da reporttan ban yiyeceksin. Sonuç olarak her türlü ban yiyeceksin :) Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...