beyler sabaha date var seri taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
arkadaşlar ben tıp okuyan üniverste hayatında kız eli değmemiş bir insanım lisede bi aşkım oldu onuda hala unutamıyorum ve yarın buluşmam var kızla, heyecandan uyuyamıyorum şimdi sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum bana gelipte kendin ol yazmayın normal şartlarda kızla buluşmam bile mucize heyecanım max olcak oyüzden kendim gibi olamıcam sizler karşı cinse nasıl davranıyorsunuz yada nasıl muhabbet ediyorsunuz bunları merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim mh ailem :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kızla göz temasını kesme sohbet sürekli aksın sürekli onun hakkında sorular sor yada bi yerden konu uydur konu konuşun mesela bi lunaparka gidebilirsiniz yada eğleneceğiniz birşey yapın konu zaten ordan akar ve mutlu olursunuz baska diyecegim yok ama sakın utangac olma sogukkanlı ol

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
kızla göz temasını kesme sohbet sürekli aksın sürekli onun hakkında sorular sor yada bi yerden konu uydur konu konuşun mesela bi lunaparka gidebilirsiniz yada eğleneceğiniz birşey yapın konu zaten ordan akar ve mutlu olursunuz baska diyecegim yok ama sakın utangac olma sogukkanlı ol
zaten sinemaya gidicez çıkışta yemek yiyicez umarım tıkanıp kalmam

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
knk ilk buluşmadan bir şey olmaz sana tavsiyem akılda kalıcı olay yaşa ilk buluşmada çünkü ikinizde çok sessiz olacaksınız büyük ihtimalle düzgün muhabbet dönmeyecektir tavsiyem komik şeyler yaşaman bunu tabi akışına bırakırsan daha iyi olur mesela ben ilk buluşmada sakız almaya gitmiştim 1 paket sakızdan 1tane vericem diye heyecandan bütün sakızı dökmüştüm mesela o ana kadar çok sessiz geçiyordu buluşma sonrasında gülüşmeye falan başladık eve geçince de wp den falan konuştuk baya bu olayı bu olayın ekmeğini 1 haftadan fazla yedim ben muhabbet açtım vs vs böyle küçük küçük olaylar yaşanırsa bunu muhabbet kurmak için kullan sohbet ilerlesin

BOSS
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ben tıp okuyan üniverste hayatında kız eli değmemiş bir insanım lisede bi aşkım oldu onuda hala unutamıyorum ve yarın buluşmam var kızla, heyecandan uyuyamıyorum şimdi sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum bana gelipte kendin ol yazmayın normal şartlarda kızla buluşmam bile mucize heyecanım max olcak oyüzden kendim gibi olamıcam sizler karşı cinse nasıl davranıyorsunuz yada nasıl muhabbet ediyorsunuz bunları merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim mh ailem :)
Önce ağırbaşlı ol sakinliğini koru hiç bir şekilde kendinden taviz vermemeni şiddetle tavsiye ederim güzel hoş bir mekana çek kızı zevkini beğensin sosyal mühendislik ile kolayca hangi şarkılardan sevdiği yerleri vs vs çözersin kız arkadaşının senden etkileneceği şekilde biraz gizemli bir karakter takın ondan sonra bingo kız sana ısındı devamı sana kalmış bir şey ama sakın özgüvenini kaybetme kendinden taviz verme
Post automatically merged:

Önce ağırbaşlı ol sakinliğini koru hiç bir şekilde kendinden taviz vermemeni şiddetle tavsiye ederim güzel hoş bir mekana çek kızı zevkini beğensin sosyal mühendislik ile kolayca hangi şarkılardan sevdiği yerleri vs vs çözersin kız arkadaşının senden etkileneceği şekilde biraz gizemli bir karakter takın ondan sonra bingo kız sana ısındı devamı sana kalmış bir şey ama sakın özgüvenini kaybetme kendinden taviz verme
+ olarak fiziksel olarak aktif ol mimiklerimi sürekli oynat kızın etkileneceği şekilde

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
göz temasını kesme o konuşurken çok iyi bir şekilde dinle ama boş boş dinleme onun söylediği şeyleri başınla mimiklerinle onayla çok rahat olmaya çalış

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aga ne kadar plan kurarsan kur o an kızın yanında hepsini unutucaksın heyecandan

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Çok kasmana gerek yok, relax takıl ya. Fazla heyacanı belli edersen kız uzaklaşabilir.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
knk ilk buluşmadan bir şey olmaz sana tavsiyem akılda kalıcı olay yaşa ilk buluşmada çünkü ikinizde çok sessiz olacaksınız büyük ihtimalle düzgün muhabbet dönmeyecektir tavsiyem komik şeyler yaşaman bunu tabi akışına bırakırsan daha iyi olur mesela ben ilk buluşmada sakız almaya gitmiştim 1 paket sakızdan 1tane vericem diye heyecandan bütün sakızı dökmüştüm mesela o ana kadar çok sessiz geçiyordu buluşma sonrasında gülüşmeye falan başladık eve geçince de wp den falan konuştuk baya bu olayı bu olayın ekmeğini 1 haftadan fazla yedim ben muhabbet açtım vs vs böyle küçük küçük olaylar yaşanırsa bunu muhabbet kurmak için kullan sohbet ilerlesin
Az çok anladım gibi kız biraz haraketli hocam oyüzden ama umarım ilk buluşma diye sakin olur yoksa benim cenazeyi kaldırırlar

calm brother, let everything flow
Thank you brother

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Heycan yapma konuşurken göz teması kur sürekli gözlerini kaçırma birde bizi haberdar et

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI

+ olarak fiziksel olarak aktif ol mimiklerimi sürekli oynat kızın etkileneceği şekilde
Miniklerimle kendimi ifade edebileceğimi düşünüyorum umarım yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanka taktik falan hikaye sen kendi kendini bul dene. Olmazsa üzülme. Denizde balık çok anlarsın ya :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle hayırlı olsun. Sinemaya gideceksen ara sıra gözlerine bakmanı ve film ile ilgili yorum yapıp küçük sohbetler yakalamanı tavsiye ederim. Film çıkışı filmi beğen ya da beğenme film üzerinden yürüyüp bu tarz ve ya bunun dışında diyerek bir sonraki buluşmaları ayarlamaya çalış. Hem heyecanını atmış olursun bir sonra ki seferde de rahat edersin. Kendin ol demeyin demişsin ama muhakkak kendin ol kasma bırak o seni hoş etmeye çalışsın erkekler olarak yeterince çabalıyoruz bence :D

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Bilmiyorum nasıl bir tavsiye verebilirim fakat çok heyecanlıyım diyorsun, bu heyecanı bastırmanın imkanı yok fakat diksiyonunu bozmazsan, takılıp kalmaz isen bir problem olacağını düşünmüyorum. Bol şans :)

Aga ne kadar plan kurarsan kur o an kızın yanında hepsini unutucaksın heyecandan
Valla kral noktayı koymuş .d

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
göz teması kesme ağır başlı ol utangaçlık onda da olacaktır zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...