zaten sinemaya gidicez çıkışta yemek yiyicez umarım tıkanıp kalmamkızla göz temasını kesme sohbet sürekli aksın sürekli onun hakkında sorular sor yada bi yerden konu uydur konu konuşun mesela bi lunaparka gidebilirsiniz yada eğleneceğiniz birşey yapın konu zaten ordan akar ve mutlu olursunuz baska diyecegim yok ama sakın utangac olma sogukkanlı ol
bol şans dostum gelişmeleri aktar burdanzaten sinemaya gidicez çıkışta yemek yiyicez umarım tıkanıp kalmam
Önce ağırbaşlı ol sakinliğini koru hiç bir şekilde kendinden taviz vermemeni şiddetle tavsiye ederim güzel hoş bir mekana çek kızı zevkini beğensin sosyal mühendislik ile kolayca hangi şarkılardan sevdiği yerleri vs vs çözersin kız arkadaşının senden etkileneceği şekilde biraz gizemli bir karakter takın ondan sonra bingo kız sana ısındı devamı sana kalmış bir şey ama sakın özgüvenini kaybetme kendinden taviz vermearkadaşlar ben tıp okuyan üniverste hayatında kız eli değmemiş bir insanım lisede bi aşkım oldu onuda hala unutamıyorum ve yarın buluşmam var kızla, heyecandan uyuyamıyorum şimdi sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum bana gelipte kendin ol yazmayın normal şartlarda kızla buluşmam bile mucize heyecanım max olcak oyüzden kendim gibi olamıcam sizler karşı cinse nasıl davranıyorsunuz yada nasıl muhabbet ediyorsunuz bunları merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim mh ailem
+ olarak fiziksel olarak aktif ol mimiklerimi sürekli oynat kızın etkileneceği şekildeÖnce ağırbaşlı ol sakinliğini koru hiç bir şekilde kendinden taviz vermemeni şiddetle tavsiye ederim güzel hoş bir mekana çek kızı zevkini beğensin sosyal mühendislik ile kolayca hangi şarkılardan sevdiği yerleri vs vs çözersin kız arkadaşının senden etkileneceği şekilde biraz gizemli bir karakter takın ondan sonra bingo kız sana ısındı devamı sana kalmış bir şey ama sakın özgüvenini kaybetme kendinden taviz verme
Aga ne kadar plan kurarsan kur o an kızın yanında hepsini unutucaksın heyecandanarkadaşlar ben tıp okuyan üniverste hayatında kız eli değmemiş bir insanım lisede bi aşkım oldu onuda hala unutamıyorum ve yarın buluşmam var kızla, heyecandan uyuyamıyorum şimdi sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum bana gelipte kendin ol yazmayın normal şartlarda kızla buluşmam bile mucize heyecanım max olcak oyüzden kendim gibi olamıcam sizler karşı cinse nasıl davranıyorsunuz yada nasıl muhabbet ediyorsunuz bunları merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim mh ailem
hak veriyorum sana yaşandıAga ne kadar plan kurarsan kur o an kızın yanında hepsini unutucaksın heyecandan
Az çok anladım gibi kız biraz haraketli hocam oyüzden ama umarım ilk buluşma diye sakin olur yoksa benim cenazeyi kaldırırlarknk ilk buluşmadan bir şey olmaz sana tavsiyem akılda kalıcı olay yaşa ilk buluşmada çünkü ikinizde çok sessiz olacaksınız büyük ihtimalle düzgün muhabbet dönmeyecektir tavsiyem komik şeyler yaşaman bunu tabi akışına bırakırsan daha iyi olur mesela ben ilk buluşmada sakız almaya gitmiştim 1 paket sakızdan 1tane vericem diye heyecandan bütün sakızı dökmüştüm mesela o ana kadar çok sessiz geçiyordu buluşma sonrasında gülüşmeye falan başladık eve geçince de wp den falan konuştuk baya bu olayı bu olayın ekmeğini 1 haftadan fazla yedim ben muhabbet açtım vs vs böyle küçük küçük olaylar yaşanırsa bunu muhabbet kurmak için kullan sohbet ilerlesin
Thank you brothercalm brother, let everything flow
Miniklerimle kendimi ifade edebileceğimi düşünüyorum umarım yaniÖnce ağırbaşlı ol sakinliğini koru hiç bir şekilde kendinden taviz vermemeni şiddetle tavsiye ederim güzel hoş bir mekana çek kızı zevkini beğensin sosyal mühendislik ile kolayca hangi şarkılardan sevdiği yerleri vs vs çözersin kız arkadaşının senden etkileneceği şekilde biraz gizemli bir karakter takın ondan sonra bingo kız sana ısındı devamı sana kalmış bir şey ama sakın özgüvenini kaybetme kendinden taviz verme
Post automatically merged:
+ olarak fiziksel olarak aktif ol mimiklerimi sürekli oynat kızın etkileneceği şekilde
Bilmiyorum nasıl bir tavsiye verebilirim fakat çok heyecanlıyım diyorsun, bu heyecanı bastırmanın imkanı yok fakat diksiyonunu bozmazsan, takılıp kalmaz isen bir problem olacağını düşünmüyorum. Bol şansarkadaşlar ben tıp okuyan üniverste hayatında kız eli değmemiş bir insanım lisede bi aşkım oldu onuda hala unutamıyorum ve yarın buluşmam var kızla, heyecandan uyuyamıyorum şimdi sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum bana gelipte kendin ol yazmayın normal şartlarda kızla buluşmam bile mucize heyecanım max olcak oyüzden kendim gibi olamıcam sizler karşı cinse nasıl davranıyorsunuz yada nasıl muhabbet ediyorsunuz bunları merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim mh ailem
Valla kral noktayı koymuş .dAga ne kadar plan kurarsan kur o an kızın yanında hepsini unutucaksın heyecandan
teşekkürler kral inşallahKanka taktik falan hikaye sen kendi kendini bul dene. Olmazsa üzülme. Denizde balık çok anlarsın ya
Sağol Taktik İçingöz teması kesme ağır başlı ol utangaçlık onda da olacaktır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?