Süper Üye
başlıktada yazdığım gibi seçkin üye oldum alırım bi hg
olursun ya ben 2 haftadamı ne oldum hızlı bitiyor yorumlarHayırlı olsun darısı başımaaa 2 den beri forumdayım. Alıcam o üyeliğiiii![]()
yine iyi gelmişsin reis bende 2 3 saattir buradayım ama henüz 30 yorum oldu ban yemeden nasıl bitiricem bilmiyorum taktik verin yaHayırlı olsun darısı başımaaa 2 den beri forumdayım. Alıcam o üyeliğiiii![]()
Kral konu açarak sohbet ederek yapabilirsin spam atıp ban yiyen çoık var bende sabahtan beri herkese yardımcı olarak sohbet ederek kastım kendimiyine iyi gelmişsin reis bende 2 3 saattir buradayım ama henüz 30 yorum oldu ban yemeden nasıl bitiricem bilmiyorum taktik verin ya![]()
kabalığımı affet reis özendim ben de ilk taktik istedim hayırlı olsun darısı biize inşallah ben becerene kadar hile fix yemezolursun ya ben 2 haftadamı ne oldum hızlı bitiyor yorumlar![]()
Bilgi sahibi olduğun konulara yönelik yorum yaparsan hızlı seçkin olursun kaç yıldır olamadım ben ama aktif değildim pekyine iyi gelmişsin reis bende 2 3 saattir buradayım ama henüz 30 yorum oldu ban yemeden nasıl bitiricem bilmiyorum taktik verin ya![]()
sohbet etmeye korkuyorum çünkü aynı gönderiye çok yorum atmak da ban sebebi diyorlarKral konu açarak sohbet ederek yapabilirsin spam atıp ban yiyen çoık var bende sabahtan beri herkese yardımcı olarak sohbet ederek kastım kendimi
O konu bildiğim kadarıyla şöyle hocam ben mesela sabah pb hile diye bi konu açtım adam hile gelir mi falan filan diyorum adam gelip çok güzel oyun hile linki atsana diyorsohbet etmeye korkuyorum çünkü aynı gönderiye çok yorum atmak da ban sebebi diyorlar
oh noo oh nononoO konu bildiğim kadarıyla şöyle hocam ben mesela sabah pb hile diye bi konu açtım adam hile gelir mi falan filan diyorum adam gelip çok güzel oyun hile linki atsana diyorbu ban sebebi ama umarım bu konuşmamız ban sebebi olmaz
fixlenmez fixlenmez sen düzgün yorumlar ve alakalı yorumlar atıp seçkin üye olmaya bakkabalığımı affet reis özendim ben de ilk taktik istedim hayırlı olsun darısı biize inşallah ben becerene kadar hile fix yemez![]()
olursun ya 1 haftaya direk spam ve benzeri şey yapma yeterHayırlı olsun bizde uğraşıyoz bakalım ne zaman oluruz görcez
hayırlı olsun kekem darısı başımaolursun ya ben 2 haftadamı ne oldum hızlı bitiyor yorumlar![]()
bende olmaya çalışıyorumHayırlı olsun darısı başımaaa 2 den beri forumdayım. Alıcam o üyeliğiiii![]()