Çözüldü Beyler Shotcut sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
beyler shotcut programında videoyu dışarı aktarırken 1080P hep 1080 alıyordum daha önceden de işlemci sıcaklıgı alıp başını gidiyor mecburen görev yöneticisinden kapatıyorum hemen düşüyor. Daha önce böyle birşey olmuyordu sadece oyun vs. birşey açık değil 104-105 e doğru çıkıyor mecbur kapatıyorum. İşlemci performansını yükseltsem sorun çözülür mü ? Bir kaç gün önce arkadaşım düşürmüştü Programı kullanan arkadaşlar size zahmet bilen varsa yardımcı olursasanız sevinirim Resimler aşşagıda
Screenshot_2.jpgScreenshot_3.jpgScreenshot_1.jpgScreenshot_4.jpg
Sorun çözüldü çözüm aşagıdaki resim
Arkadaşlar belki aynı sıkıntıyı çeken vardır diye paylaşıyorum çözümü donanım kodlayıcı yazıyor ingilizce ona tıkladım denedim düzeldi sabaha kadar deneme yanılma yapa yapa çözdüm render da yaptım video 1080P HD muhtesem cıktı işlemcim 73 dereceinde üstünede çıkmadı
okeyys.jpg

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar belki aynı sıkıntıyı çeken vardır diye paylaşıyorum çözümü donanım kodlayıcı yazıyor ingilizce ona tıkladım denedim düzeldi sabaha kadar deneme yanılma yapa yapa çözdüm render da yaptım video 1080P HD muhtesem cıktı işlemcim 73 dereceinde üstünede çıkmadı
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bi soğutucusunu açıp kontrol etmen ve termal macunu'nu yenilemen düşürebilir hatta aç birde bi temizle içini güzelinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...