beyler sizce bu pc nasıl ve başka neler önerirsiniz? (link olarak atın lütfen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
30,000₺
Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
ryzen 5 5500 . asus dual mini rtx 3060ti 8gb, 16+8 gb ram sistemim var ortalama bi sistem yeterli olacaktır günümüz için

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
amd ekrant kartı önermem nvdia alabilirsin alırsan işlemciyi 5600 al çoğu işlemciden daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ekran kartını rtx 2060 veya 3060 olabilir işlemcide uyar zaten dar boğaz yapmaz diye düşünüyorum herşey ateş pahası zaten bence alınabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam öncelikle selamlar. Sistem konuları görünce dayanamıyorum yorum yapıyorum :D .
Sisteme gelecek olursak. Hazır sistem almanı hiç bir şekilde önermem. Tek tek parçalarını kendin alıp toplayabilirsin hem zevkli hemde basit. En önemlisi Fiyattan iyi bi tasarruf etmiş olurusn.
Sistemde 5500 var . Ben IT sektöründeyim 5500 işlemciyi kimseye önermiyorum . 5600 ve 5600x varken 5500 alman biraz kötü olur.
Ekran kartına gelecek olursak AMD ekran kartlarında çok fazla kronik hata çıkıyor. Her güncellemede 10 kişiden 7 sinde net bi arıza oluyor.
Örnek vermek gerekirse Pc de takılırken bir anda Ekranın kararıyor ve Yeniden başlatmana rağmen PCyi ekran gelmiyor belli bir süre kapalı kaldıktan sonra kendine geliyor.
Driver hataları çok fazla bilgin olsun.
SSD ilk defa o markayı duydum ve okuma yazma hızı cidden çok kötü 2000MB-Yazma 1600MB olması .
Ramler iyi görünüyor ama markayı bilmiyorum. SSD ile aynı marka .
Hocam diyeceğim şu bu sistemde bence Tek iyi olan şey Kasa :) Kusura bakma . Bence biraz daha araştır . Ve kendin topla hazır kasa alma Tavsiyemdir.
kendim toplamayı hem bilmiyorum, hemde o konulara girip derinlere dalmak istemiyorum, ha ekran kartını işlemciyi falan değiştiririm ama genede hazır olarak alırım çünkü ben gerçekten toplamayı bilmiyorum, beni DCS, War thunder, GTA 5 ve benzeri oyunlarda 40 FPS üstü alırsa yeter, ha anlıyorum madem alıyosun iyisinden al gibisinden gibi ama fiyat harbiden önemli, 5600 veya 5600x mühtemelen daha pahalı, ssd deki okuma hızı ne demek bilmiyorum, o yüzden yorum yapayacağım.
dediğim gibi illa bunu alayım demiyorum, bilgisayar ve sistemlere yatkın gibi gözüküyorsun, buna benzer, senin önerdiğin ekran kartları işlemci ssd falan filan hepsini listelersen beni ne kadar mutlu edersin bilemezsin, ben dediğim gibi bilgisayardan anlayan birisi değilim, yardımcı olursan çok ama çok memnun olurum

biraz bütçeyi artdırıp 4060 lı sistem alsan daha uzun süre kullanırsın gibi ayrıca dlls çoğu oyunda çok işe yarıyor
keşke bütçeyi arttırabilsem :502081481535913995:

Üye
2 HİZMET YILI
Amd ekran kartları iyi performans verir fakat biryerden sonra sıkıntı yapmaya başlıyor çok ısınıyor biraz daha paraya kırıp nvidia alırsan daha iyi olabilir ama fiyatına göre güzel bir bilgisayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...