Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam sinerji bilgisayardan alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım AMA birdaha yapmam. Neden mi? Yorumları hep okuyorum, herkes ekran kartlarının bozuk yollanmasından şikayetçi. Bir de yeni aldığın sistem için garantiye gidin diyorlarmış.
Ben garantiyle uğraşanları da anlamıyorum. Kardeşim ara hakkını. Ayıplı ürün satıldıysa garantiye yollanmaz direkt iade, değişim yapılır. Eğer bilgisayarı kullandıktan 1hafta 1 ay sonra problem yaşarsan gider garantiye yollarsın.
Olayın kısası ben bi' cahillik yaptım ucuz diye sistem aldım ordan ama acaba ekran kartım patlak verir mi hala korkuyorum
RDR yi ultra değil de yüksekte oynarsın.Bir dip not düşeyim.Sıvı soğutma olmayan sistemler güçlü oyunlar için zayıf kalıyor.Ryzen 5 5600x+sıvı soğutma daha ileri yönelik bir yatırım olur.
yeni dönemde rtx ekrankartları çok daha etkili olacak bana sorarsanız arkadaşlar rtx ekran kartı alın suan bi anlam ifade etmiyo gibi gelebilir ama ışık hüzmesi ve yansıma teknolojisi çok etkili olacak