Bu pc bu oyunları oynatır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu bilgisayar GTA 5, RDR 2, GOW gibi oyunları orta yüksek ayarlarda rahat oynatır mı? Veya güncel oyunları vs.

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oynatır. 5600 işlemci ve Pcle 4.0 anakart seçeneği seçersen çok ileriye dönük olur.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
rahat orta ayarlarda oynarsın dostum
sisteminin ga5 gibi oyunları kaldırıp kaldıramayacağını bu siteden de kontrol ederek öğrenebilirsin

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
oynatırsın daha üst oyunları da orta-yüksek ayarlarda oynayabilirsin direkt oto yükseğe çekersen sıkıntı olabilir ama genel oynatır

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam sinerji bilgisayardan alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım AMA birdaha yapmam. Neden mi? Yorumları hep okuyorum, herkes ekran kartlarının bozuk yollanmasından şikayetçi. Bir de yeni aldığın sistem için garantiye gidin diyorlarmış.
Ben garantiyle uğraşanları da anlamıyorum. Kardeşim ara hakkını. Ayıplı ürün satıldıysa garantiye yollanmaz direkt iade, değişim yapılır. Eğer bilgisayarı kullandıktan 1hafta 1 ay sonra problem yaşarsan gider garantiye yollarsın.
Olayın kısası ben bi' cahillik yaptım ucuz diye sistem aldım ordan ama acaba ekran kartım patlak verir mi hala korkuyorum

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
RDR yi ultra değil de yüksekte oynarsın.Bir dip not düşeyim.Sıvı soğutma olmayan sistemler güçlü oyunlar için zayıf kalıyor.Ryzen 5 5600x+sıvı soğutma daha ileri yönelik bir yatırım olur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
rahat 5 sene götürür şuanki oyunlarıda en yüksekte oynatır ama rtx dlss olsa iyi olur yani ekran kartı bence dllss olmalı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yeni dönemde rtx ekrankartları çok daha etkili olacak bana sorarsanız arkadaşlar rtx ekran kartı alın suan bi anlam ifade etmiyo gibi gelebilir ama ışık hüzmesi ve yansıma teknolojisi çok etkili olacak

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Giriş seviyesi sistemlerin en guncel olanlarindan birisi bu sistem. RDR2 ve belki birkac oyun harici 1080p ultra 60+ oynarsin tum oyunlari.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
oynatır ama öyle AMAN AMAN oynatmaz bazı oyunlarda ortada oynayabilirsin rdrde falan high ayarlarda oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
Orta ayarlarda çok rahat oynatır kirve ama 4.0 seçersen ileriye dönük güzel yatırım olur tavsiyem alman yöne

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Burdaki testlere göre net oynatır, senin işlemci bir tık daha iyi o da en fazla 5-10 fps etkiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...