Beyler sizce bu Türk Telekom internet hızımlamı oynuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Beyler ben şimdi 85 TL'ye 16 Mbps internet kullanıyorum ama internet hızım her zaman 7 download olarak gözükürdü ne zaman test yapsam bir ara 10'a yükselmişti ama geri 7ye düştü ben Türk Telekom'u aradığımda arıza kaydınız alınmıştır. Diyorlar 1 2 hafta sonra telefon çalıyor diyorlar kapınızın önünden modeme gelen kabloda sıkıntı var diyorlar eve kadar 16 Mbps geliyormuş çünkü bende kabloyu değiştircektim boş bir zaman bulduğum zaman şu an değiştirilmemiş halde 8.7 oldu şimdi ben diyorum ki bunlar internet hızımı sınırlandırılmış olabilir mi? ya da dalgamı geçiyorlar benimle.

bunlar int hızıylamı oynuyor.PNG

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bi ara çökmüştü sonra düzeldi internet kötüleşti

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum bilmiyorum fakat ben aylık 70TL'lik bir tarife kullanıyorum benim de internet hızım 15mbps ancak senin kadar 7mbps download hızı almıyorum 1,5mbps falan alıyorum verdiği internet hızının tamamını kullandırtmıyor.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum bilmiyorum fakat ben aylık 70TL'lik bir tarife kullanıyorum benim de internet hızım 15mbps ancak senin kadar 7mbps download hızı almıyorum 1,5mbps falan alıyorum verdiği internet hızının tamamını kullandırtmıyor.
kral seninkide benimki gibi düşüp yükselme varmı ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
yok kral beninki sabit olarak 7 mbps download olur ama kabloyu değiştirmediğim halde şuan 8.7 oldu
Dostum internet paketin 16 mbps ise bu paket hızını seve seve sana vermek zorundadır.Vemiyorlarsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum internet paketin 16 mbps ise bu paket hızını seve seve sana vermek zorundadır.Vemiyorlarsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin
hocam ben şimdi altyapım bir sorun çıkar diye önce türktelekomu aradım ama böyle devam ederse tüketici hakem heyetine başvurabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
büyük ihtimalle altyapı ile alakalı ve sana 16mb internet hızı veriyoruz dediklerinde sana verdikleri 15mb olur benimki 34mb 33mb alıyorum mesala yani büyük ihtimalle altyapı ile alakalıdır.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
hocam ben şimdi altyapım bir sorun çıkar diye önce türktelekomu aradım ama böyle devam ederse tüketici hakem heyetine başvurabilirim
sen ilk önce modemini ve eve gelen cat kablosunu bak kontrol et eğer ki
eve kadar gelen internette bağlantı sıkıntısı yoksa arıza kaydı bildirinde kabul edilmediyse tütetici hakem heyetine başvuru yap dostum

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
büyük ihtimalle altyapı ile alakalı ve sana 16mb internet hızı veriyoruz dediklerinde sana verdikleri 15mb olur benimki 34mb 33mb alıyorum mesala yani büyük ihtimalle altyapı ile alakalıdır.
kral altyapıyla alakalıysa int hızım sabit kalması gerekmezmi niye düşüp yükseliyor
Evet aydan aya ya da haftadan haftaya max 1,7mbps ise 1,3mbps falan oluyor.
o zaman arıza kaydı oluştur
sen ilk önce modemini ve eve gelen cat kablosunu bak kontrol et eğer ki
eve kadar gelen internette bağlantı sıkıntısı yoksa arıza kaydı bildirinde kabul edilmediyse tütetici hakem heyetine başvuru yap dostum
hocam cat kablosunda 1 sıkıntı olsaydı bu yazarmıydı
hocam hızda bu yazıyor.PNG

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Modemin de de problem olabilir sadece alt yapı değil

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Eve gelen kablo cat 6 mı?

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ustam ben 24 mb internet paketi kullanıyorum 100 tl felan sanırım tam fiyatını bilmiyorum tam hız veriyorlar türktelekom kullanıyorum 24 oluyor genelde bazen 20 ye düşüyor o kadar fazla düştüğünü görmedim kabloda sıkıntı olsa da düzeltmeleri lazım biraz dalga geçiyorlar sanki bide sınırlandıramazlar sana bi bilgi vesaire vermeden.

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yok kral beninki sabit olarak 7 mbps download olur ama kabloyu değiştirmediğim halde şuan 8.7 oldu
Adsl olarak hizmet alıyorsunuz galiba bu hızlar normal adsl için iç tesisatta eskiyse.

Türktelekom'dan 16 mbps'ye 85 tl vereceğinize eğer boş vdsl portu varsa Türknetten 35 mbps download 6 upload hızı 85'tl ye alabilirsiniz sorunsuz hizmet sağlıyorlar. Türk telekomun alt yapısından hizmet veriyorlar fakat daha iyi vaad ettikleri hızı rahat veriyorlar türktelekom kendi alt yapı ve cihazlarından düzgün hizmet veremiyor ÇöpTelekom.

Bunlara ek olarak telekomun verdiği modemlerde çöp. Tavsiyem sağlam modem alın 1 kere alın. Önerim ise : Keenetic extra dsl.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ustam ben 24 mb internet paketi kullanıyorum 100 tl felan sanırım tam fiyatını bilmiyorum tam hız veriyorlar türktelekom kullanıyorum 24 oluyor genelde bazen 20 ye düşüyor o kadar fazla düştüğünü görmedim kabloda sıkıntı olsa da düzeltmeleri lazım biraz dalga geçiyorlar sanki bide sınırlandıramazlar sana bi bilgi vesaire vermeden.
bilmiyorum kral valla türk telekomun işi belli olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...