Süper Üye
yok kral beninki sabit olarak 7 mbps download olur ama kabloyu değiştirmediğim halde şuan 8.7 oldubi ara çökmüştü sonra düzeldi internet kötüleşti
kral seninkide benimki gibi düşüp yükselme varmı ?Dostum bilmiyorum fakat ben aylık 70TL'lik bir tarife kullanıyorum benim de internet hızım 15mbps ancak senin kadar 7mbps download hızı almıyorum 1,5mbps falan alıyorum verdiği internet hızının tamamını kullandırtmıyor.
Dostum internet paketin 16 mbps ise bu paket hızını seve seve sana vermek zorundadır.Vemiyorlarsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsinyok kral beninki sabit olarak 7 mbps download olur ama kabloyu değiştirmediğim halde şuan 8.7 oldu
hocam ben şimdi altyapım bir sorun çıkar diye önce türktelekomu aradım ama böyle devam ederse tüketici hakem heyetine başvurabilirimDostum internet paketin 16 mbps ise bu paket hızını seve seve sana vermek zorundadır.Vemiyorlarsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin
Tehlikeli107#8302 discord kodumönemli birşey sormam lazım
sen ilk önce modemini ve eve gelen cat kablosunu bak kontrol et eğer kihocam ben şimdi altyapım bir sorun çıkar diye önce türktelekomu aradım ama böyle devam ederse tüketici hakem heyetine başvurabilirim
Evet aydan aya ya da haftadan haftaya max 1,7mbps ise 1,3mbps falan oluyor.kral seninkide benimki gibi düşüp yükselme varmı ?
kral altyapıyla alakalıysa int hızım sabit kalması gerekmezmi niye düşüp yükseliyorbüyük ihtimalle altyapı ile alakalı ve sana 16mb internet hızı veriyoruz dediklerinde sana verdikleri 15mb olur benimki 34mb 33mb alıyorum mesala yani büyük ihtimalle altyapı ile alakalıdır.
o zaman arıza kaydı oluşturEvet aydan aya ya da haftadan haftaya max 1,7mbps ise 1,3mbps falan oluyor.
hocam cat kablosunda 1 sıkıntı olsaydı bu yazarmıydısen ilk önce modemini ve eve gelen cat kablosunu bak kontrol et eğer ki
eve kadar gelen internette bağlantı sıkıntısı yoksa arıza kaydı bildirinde kabul edilmediyse tütetici hakem heyetine başvuru yap dostum
hocam modemi kontrol ettiler diye hatırlıyorum modemde bir sıkıntı olsa hem modem sıkıntılı derlerModemin de de problem olabilir sadece alt yapı değil
hayır dostumhocam cat kablosunda 1 sıkıntı olsaydı bu yazarmıydı Ekli dosyayı görüntüle 62171
hocam en kötü cat 5 vardır oda 100 mbps ye kadar taşıyor 30 metre için o yüzden ondan olduğunu düşünmüyorumEve gelen kablo cat 6 mı?
Adsl olarak hizmet alıyorsunuz galiba bu hızlar normal adsl için iç tesisatta eskiyse.yok kral beninki sabit olarak 7 mbps download olur ama kabloyu değiştirmediğim halde şuan 8.7 oldu
bilmiyorum kral valla türk telekomun işi belli olmuyorUstam ben 24 mb internet paketi kullanıyorum 100 tl felan sanırım tam fiyatını bilmiyorum tam hız veriyorlar türktelekom kullanıyorum 24 oluyor genelde bazen 20 ye düşüyor o kadar fazla düştüğünü görmedim kabloda sıkıntı olsa da düzeltmeleri lazım biraz dalga geçiyorlar sanki bide sınırlandıramazlar sana bi bilgi vesaire vermeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?